Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Sosa, Kamil, Abdülkadir ve Batuhan Artarslan katılmadı. Onur Recep Kıvrak’ın salonda çalıştığı antrenmanda tam saha çalışması gerçekleştiren Trabzonspor ilk kez taktik çalıştı. 

Teknik direktör Ünal Karaman antrenmandaki genel performanstan memnun kalırken futbolculara da sık sık uyarılarda bulundu. Karaman, oyuncularına mücadeleden asla vazgeçmemeleri gerektiğini anlatarak, “Görerek pas vereceğiz. Hücumda işimiz bitti ise savunmaya döneceğiz. Asla durmak yok sürekli olarak mücadele edeceğiz” dedi.

Kırmızı ve Beyaz takım diye iki gruba ayrılarak ilk kez çift kale maç yapan Bordo-Mavililerde kadrolar şu şekilde; Beyaz Takım: Furkan- Pereira, Hüseyin, Mustafa, Ibanez – Cafer, Yüksel – Abdülkadir Parmak, Yusuf, Muhammet-Rodallega, Kırmızı Takım: Uğurcan– Ahmet Hakan, Kucka, Murat Cem, Novak – Olcay, Gökhan(Antrenör), Ümit (Antrenör) – Ramil, Alihan ve Burak gibi isimler forma giyerken antrenörlerin de karşılaşmada olması dikkatlerden kaçmadı. 

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda ısınmanın ardından pas çalışması yapılırken, son bölümde ise yarı sahada çift kale maç oynandı. Yeşil ve beyaz olmak üzere iki takım arasında oynanan bu karşılaşmayı beyaz takım kazanırken, her iki takımın da golcü oyuncuları Rodallega, Ramil ve Burak gol kaydetmeyi başardı.
 
Editör: TE Bilisim