GÖZLER GİRESUN MAÇINDA

Süper Lig’de geride kalan 8 haftalık bölümde kötü saha sonuçları ile hayal kırıklığı yaşatan Çaykur Rizespor’da moraller bozuk. 8 maçta yalnızca 1 beraberliği bulunan Atmaca, ligin dibine demir attı. Milli araya iyi bir fırsat olarak gören Yeşil-Mavili ekip, 16 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçını çıkış maçı olarak değerlendiriyor.

DERS ÇIKARACAĞIZ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da geride kalan 8 haftayı unutmaları gerektiğini söyledi. Hamzaoğlu, “Geride kalan maçlar için sakatlıklar yaşadık. Hakem katliamları yaşadık. Basit hatalarla goller yedik. Sadece 1 puan kazanabildik. Geçen geçmiştir. Yaptığımız hatalardan dersler çıkartarak ileriye bakmak istiyoruz. Bu nedenle Milli arayı çok iyi değerlendirmek istiyoruz” dedi

MORAL KONUŞMALARI

Öğrencilerini hem psikolojik hem de taktiksel olarak Giresunspor maçına hazırlayacağını belirten Hamzaoğlu, “Üst üste kaybedilen puanlar neticesinde oyuncularımız çökmüş durumda. Milli aradan sonra ayağa kalkacağız. Sakat oyuncularımız bu arada düzelecek. Aranın ardından oynayacağımız Giresunspor maçı bizim gerçek kimliğimizi gösterecek” diye konuştu.

AYAĞA KALKMA ZAMANI

Yeni kurulan bir takım olduklarını kaydeden Hamzaoğlu, “Sezon başı bu takımdan 18 oyuncu ayrıldı. 16 oyuncu takıma katıldı. Yeni gelen arkadaşlarımız takıma tam anlamıyla adapte olamadılar. Üst üste sakatlıklar yaşadık. Ama milli aradan sonra hem adaptasyon olarak, hem fiziksel olarak hem de moral olarak düzelmiş olacağız. İşte o zaman ayağa kalkma zamanımız olacak” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim