TFF 3.Lig 3.Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren ve ligin ikinci yarısında topladığı puanlarla bu yolda umutlanan Arhavispor, deplasmanda karşılaştığı grup lideri Somaspor’a farklı mağlup olmaktan kurtulamadı. Karşılaşmanın ilk yarısında dirençli bir futbol sergileyen Sarı-Siyahlılar 45.dakikada Özcan Aydın’ın golüne engel olamayınca bu yarıyı 1-0 yenik kapattılar. İkinci yarıda oyundaki üstünlüğü tamamen ele geçiren Somaspor, Nurettin Çağlar’la 54 ve 90+2’de iki gol daha bularak sahadan 3 puanla ayrılırken, Arhavispor ise bu zor deplasmandan puansız ayrılmak zorunda kaldı. 

STAT: Soma Atatürk 

HAKEMLER: Uğurcan Gökler**, Ejder Yapıcı**, Buğra Can Semercioğlu** 

SOMASPOR: Muhararrem Tunay***, Melih Şencan***, Onur Ulaş***, Hakan Çakır***, Enes Bayır**, Oğuzhan Yıldırım**, Nurettin Çağlar**** (DK.90 Mustafa?), Uğur Can** (Dk.90 Kadir?), Muhammed Öztürk** (Dk.90 Kadir?), Özcan Aydın*** (Dk.85 Ali Akkuş*), Umut Koray Öz** (Dk.86 Eren*) 

ARHAVİSPOR: İbrahim Karaca*, Emrah Çırak**, Gökhan Kocaman* (Dk.80 Timuçin*), Hüseyin Yıldız** (Dk.62 İbrahim Ak*), Hakan Bozkurt**, Ömer Serbest**, Hüseyin Terzi**, Alperen Eskiçırak**, Orhan Nahırcı* (Dk.56 A.Kadir Özdemir*), Mert Türkileri** (Dk.80 Berat*), Emrecan Yıldızhan**   

GOLLER: Dk.45 Özcan Aydın, Dk.54 ve 90+2 Nurettin Çağlar (Somaspor) 

Editör: TE Bilisim