TFF 3.Lig 3.Grup’ta kümede kalmaya çalışan Arhavispor, Play-Off’un iddialı ekiplerinden Karşıyaka’yı mağlup ederek aldığı 3 puanla kurtuluş yolunda umut tazeledi. Henüz 2. dakikada Karşıyaka’nın Doğukan ile bulduğu golle öne geçmesi üzerine maça neredeyse yenik başlayan Arhavispor, 16. dakikada Metin Türkileri ile beraberliği sağladı ve ilk 45 dakika 1-1 sonuçlandı. İkinci yarıda iki takımın da atakları 90.dakikaya kadar sonuç vermeyince karşılaşmanın bu skorla biteceği sanılırken 60.dakikada oyuna giren Timuçin Aşçıgil müsabakanın son saniyesinde sahneye çıktı ve Karşıyaka filelerini havalandırarak Arhavispor’un adeta kurtuluş fişeğini yaktı:2-1. Bu golden hemen sonra biten karşılaşmadan altın değerinde 3 puanla ayrılan Arhavispor toplamda 22 puana yükselerek üstündeki takımlarla arasının açılmamasını sağladı.

STAT: Arhavi İlçe

HAKEMLER: Özgür Reha Alıcı**, Muhammet Munir Dadı**, Halil Tolgahan Demir**

ARHAVİSPOR: İbrahim Karaca***, Emrah Çırak***, Hakan Bozkurt***, Ömer Serbest***, Hüseyin Terzi***, Alperen Eskiçırak** (Dk.60 Timuçin Aşçıgil****), İbrahim Ak***, Orhan Nahırcı** (Dk.76 Ahmet Tamat**), Tolga Şahin***, Mert Türkileri***, Emrecan Yıldızhan* (Dk.31 Abdurrahman İlkyaz***) 

KARŞIYAKA: Erdoğan Açar**, Cenk Özbey**, Mustafa Değirmenci**, Metin Peker**, Muhammet Öztekin** (Dk.64 M. Çidem*), İlyas Kahraman**, Mustafa Aşan**, Arif Cılak** (Dk.59 Emre Atalay*), Özkan Duman** (Dk.74 Namık Çelik*), Doğukan İnci***, Hakan Kuş** 

GOLLER: Dk.2 Doğukan İnci (Karşıyaka), Dk.16 Metin Türkileri, Dk.90 Timuçin Aşçıgil (Arhavispor)

KIRMIZI KART: Dk.90 Cenk Özbey (Karşıyaka)

Editör: TE Bilisim