3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Arhavispor kötü gidişatına son vermek istiyor. Ligde oynadığı son 4 maçtan yenilgilerle ayrılarak küme hattına kadar gerileyen Sarı-Siyahlılar, Salü günü deplasmanda Karşıyaka’yla oynayacakları maça odaklandı. Hazırlıklarını bugün kendi tesislerinde sona erdirip İzmir’e giden temsilcimiz maç saatini beklemeye başladı.
 
Koronavirüs nedeniyle ertelenen karşılaşmayı kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini sözlerine ekleyen Teknik Direktör Ufuk Sarı, takımına sonuna kadar güvendiklerini dile getirdi. Sarı, “Karşıyaka ligin değil Türk futbol tarihin en köklü takımlarından birisi. Kendilerine saygı duyuyoruz.” İfadelerini kullandı.
 
Sarı, “Maça gelecek olursak, kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. İnşallah Artvin’e galibiyet sevinci yaşayarak döneriz. 24 kişi takımda 21 futbolcumuz koronavirüse yakalanmıştı. Zor bir süreçten geçmiştik. Antrenman eksikliğimiz vardı. Ancak bunu gidermeye çalıştık. İnşallah istediğimizi alırız.” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim