GOL SESİ ÇIKMADI

TFF 3.Lig Play-Off Yarı Final ilk maçında Hopa İlçe Stadı’nda Belediye Kütahyaspor ile karşı karşıya gelen ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak rövanş öncesi avantajı cebine koyan Artvin Hopaspor, yarı final ikinci maçında Belediye Kütahyaspor ile finale çıkma mücadelesi verdi. Beraberliğin yettiği ve Dumlupınar Stadı’nda oynanılan karşılaşmaya ev sahibi Belediye Kütahyaspor, Hopaspor’a göre daha etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren seyircisinin de desteğini arkasına alan Kütahyaspor, Hopaspor’un kalesini zorlamaya başladı. Sağlı sollu gelen rakibini engellemeyi başaran Hopaspor’da kaleci Beycan Kaya, Kütahyaspor’a gol şansı vermedi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı.

COŞKU HAKİMDİ

Artvin Hopaspor ikinci yarıya kendisine beraberlik yetmesine rağmen gol ve goller umuduyla çıktı. İkinci yarının başından itibaren sahada daha dengeli bir görüntü çizen Artvin Hopaspor, oyuna ortak olmayı başardı. Topun kontrolünü bir nebze olsun eline geçiren ve Kütahyaspor’un baskısını kıran Mor-Beyazlılar, Kütahya kalesine inmeyi başardı. Kontra ataklarla rakibini zorlamaya çalışan Artvin Hopaspor, ikinci yarının ilk 15 dakikalık diliminde girdiği ataklarda Kütahyaspor kalecisi Hasan Sürmeli’yi geçemedi. Karşılaşmanın geride kalan dakikalarında gol sesi çıkmayınca Artvin Hopaspor, 3.Lig Play-Off’ta finale çıkan taraf oldu. Tarihinde ilk kez Play-Off’larda finale kalan Mor-Beyazlılarda maç sonunda büyük bir coşku hakimdi.

STAT: Dumlupınar

HAKEMLER: Burak Olcar**, Vural Gül**, Tolga Dede**  

KÜTAHYA: Hasan Sürmeli**, İbrahim Konuksever**, İsmail Kayalı**, Erdinç Çepoğlu**, Emrah Dağ**, Oğuzhan Kandemir** (Dk. 54 Alihan Aydın**), Tuncay Fındıkcı** (Dk. 69 Furkan Demir**), Muhammet Arslantaş**, Enes Nalbantoğlu**, Onur Garip** (Dk. 54 İsmail Düzgün**), Talha Aydemir**   

HOPASPOR: Beycan Kaya***, Ender Gör***, Saffet Yazar***, Osman Kocaağa***, Safa Memnun***, Furkan Tuşik***, Ali Say*** (Dk. 69 Batuhan Abdikoğlu**), Fatih Dalgıç***, Yasin Tosun***, Selim Dilli*** (Dk. 89 Ömer Yanık?), Melih Kılıç*** (Dk. 81 Bilal Çebi?)   

GOL: YOK

Artvin Hopaspor’un finaldeki rakibi de belli oldu

Belediye Kütahyaspor ile berabere kalmasına karşın skor avantajını elinde bulunduran ve finale yükselen Artvin Hopaspor’un finaldeki rakibi de belli oldu. Bursa Yıldırım’ı 3-1’in rövanşında 1-0 mağlup eden Arnavutköy Belediyesi, Artvin Hopaspor’un finaldeki rakibi oldu.

Editör: TE Bilisim