İLK YARI ÇABALAR SONUÇ VERMEDİ 

TFF 3.Lig 1.Grup’ta ikinci yarıda topladığı puanlarla tehlikeli bölgeden uzaklaşıp Play-Off grubunun hemen ardında yer bulan Artvin Hopaspor, sahasında karşılaştığı zirvenin iddialı ekiplerinden Arnavutköy ile1-1 berabere kalarak puanını 27’ye çıkarmayı başardı. Denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen ilk yarının 44. dakikasında Mustafa Acun’la bir gol bulan konuk ekip 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla Arnavutköy’ün üstünlüğü ile kapandı. 

GÖKHAN SAHNEYE ÇIKTI 

Yenilgiden kurtulmak için ikinci yarıya hızlı başlayan ve sağlı sollu ataklarla Arnavutköy kalesini yoklayan Artvin Hopaspor 68.dakikada Gökhan Demir’in şık golüyle 1-1’lik eşitliği yakaladı. Kalan dakikalarda bir kaza golüne kurban gitmemek için daha temkinli bir futbolu tercih eden ekiplerin çabası başka gol getirmedi. Mor-Beyazlı ekip, güçlü rakibinden puan koparırken 27 puanla 8’inci sırada yer aldı. 

STAT: Hopa İlçe  

HAKEMLER: Burak Güner**, Mert Türk**, Boran Turhan** 

ARTVİN HOPASPOR: Furkan Keleş** , Saffet Gurur**, Safa Ali** (Dk.46 Güray**), Yakup Kayış**, Fatih Dalgıç**, Niyazi Çolak**, Yasin Tosun**, Ufuk Ayaydın**, Tugay Yıldırım** (Dk.60 Furkan**), Talha Aydemir** (Dk.60 Hüseyin**), Gökhan Demir*** (Dk.89 Eray?) 

ARNAVUTKÖYSPOR: Mehmet Bayram**, Doğukan Çevik**, Onur Ural**, Okan Duran**, Mustafa Acun***, Muhammet Raşit** (Dk.65 Tunahan Birinci*), Kaan Bulut** (Dk.7 Yasin Başaytaç*) (Dk.65 İdris*), İlyas Sarı** (Dk.82 Fuat*), Aykut Sarıdoğan**, Umut Aydın**, Ozan Karabacak** (Dk.82 Ferhat*) 

GOLLER: Dk.44 Mustafa Acun (Anavutköy), Dk.68 Gökhan Demir (Artvin Hopaspor) 

Editör: TE Bilisim