KUPA TRABZON’A GELECEK

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği ile Artvin Çoruh Üniversitesi’nde okuyan bir grup üniversite öğrencisinin organizasyonu ile gerçekleştirilen etiklikte yaklaşık 200 kişilik taraftar grubu, Trabzonspor’un Galatasaray ile oynadığı maç öncesi Atapark Meydanı’nda toplandı. Atkı, bere ve formalarıyla toplanma alanına gelen grup burada pankart açarak takım lehine sloganlar attı. Grup daha sonra buradan marşlar ve sloganlar eşliğinde Halitpaşa Meydanı’na kadar yürüdü. “Ne Beşiktaş, ne Fener, ne Cimbom, bu sene sensin şampiyon”,  “Şampiyonluk Kupası Trabzon’a gelecek” gibi sloganlar atan taraftarlar daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

BÜYÜK COŞKU YAŞADILAR

Galatasaray-Trabzonspor maçını Trabzonspor Taraftarlar Derneği Lokali’nde birlikte izleyen taraftarlar burada da takımları lehine tezahüratlar yaparak destek verdi. Trabzonspor’un ezeli rakibini maçın son 5 dakikasında bulduğu iki şık golle yenmeyi başarmasının ardından maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük bir sevinç yaşan taraftarlar yine hep birlikte yürüyüş yaparak galibiyetin ve liderliğin tadını doyasıya kutladı.

HAMİ MANDIRALI TARAFTARLARLA CANLI VİDEO KONFERANS YAPTI

Öte yandan dev maça dakikalar kala Trabzonsporlu Hami Mandıralı ile canlı video konferans yapan taraftarlar bir süre “Şampiyon Trabzonspor”, “Bombacı Hami” eşliğinde slogan attı. Taraftarlar Mandıralı’yı Artvin’e davet ettiler. Mandıralı ise en kısa sürede Artvin’de Trabzonspor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret edeceğinin sözünü verdi.

Editör: TE Bilisim