Eski oyuncusu Alexander Sörloth’un karar sürecini bekleyen Bordo-Mavili ekip, elindeki alternatif isimleri de kaçırmak istemiyor. Bir süre önce menajerler tarafından önerilen Boşnak golcü Edin Dzeko konusunda Bordo-Mavililerin oldukça hareketli günler yaşadığı öğrenildi. İtalya ekibi Roma’dan ayrılacak olan Dzeko konusunda teknik direktör Abdullah Avcı’nın mali şartlarda zorlanmamaları halinde yıldız oyuncuyu kadrosunda görmek istediğini yönetime ilettiği öğrenildi.

DIOUF ALTERNATİF

Beşiktaş’ın bir dönem gündeminde olan Dzeko konusunda girişimlere başlayan Trabzonspor’un gerçekleşmesi halinde Sörloth’un maliyeti kadar Dzeko transferinin Bordo-Mavilileri zorlamayacağı belirtiliyor. Farklı takımlardan da teklifler alan 35 yaşındaki yıldız golcünün mali konularda ikna edilmesi adına girişimlere başlanacak. Dzeko’nun transfer edilmesi halinde şampiyonluk hedefi yolunda Trabzonspor’a büyük güç katacağı  yönünde yorumlar yapılıyor. Bordo-Mavili ekibin alternatif olarak ise Hatayspor’dan Mame Diouf’u da gündeminde tuttuğu biliniyor. 

SOL BEKE TRAUCO

Sol bek transferi konusunda birçok ismi gündemine alan Trabzonspor, takıma direkt katkı yapacak bir ismi kadrosuna katmak istiyor. Bu anlamda hem ince eleyip sık dokuyan Trabzonspor hem de mali yapısına uygun hareket etmeye çalışıyor. Son olarak Bordo-Mavili ekibin, Fransa temsilcisi St.Etienne’de forma giyen 28 yaşındaki Perulu sol bek Miguel Trauco’yu gündemine aldığı öğrenildi.

TEKLİF YAPILDI

Fransa ekibi ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Trauco geride kalan sezon 26 lig maçında forma giyip 2 asist yaptı. Transfermarket verilerine göre bonservis değeri 1,8 Milyon euro olarak gözüken Perulu oyuncu için St.Etienne Kulübü’ne 1 Milyon Eeuro teklif edildiği öğrenildi. Fransa temsilcisinden cevap bekleniyor. Bu arada Bordo-Mavili ekibin sol bek transferinde önceliği Milli oyuncu Umut Meraş. Yabancı olarak ise Birger Meling ve Alfonso Espino isimlere öne çıkıyor.

Editör: TE Bilisim