MORAL ARIYORLAR

Süper Ligin 11.haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 2-1 yenilip 4 puanda kalan ve ligin dibine demir atan Çaykur Rizespor’da gözler Alanyaspor maçına çevrildi. 5 Kasım Cuma günü Çaykur Didi Stadı’nda oynanacak olan müsabakanın hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Mavili ekip, Alanyaspor maçını kazanıp milli araya biraz olsun moralli girmek istiyor.

HAMZAOĞLU DA ÇÖZÜM OLAMADI

Sezona Bülent Uygun yönetiminde başlayan ve 6 haftada 5 yenilgi ve 1 beraberlik alınca teknik direktörlük değişikliğine giden Yeşil-Mavililerde yeni hoca Hamza Hamzaoğlu da beklenen çıkışı yakalayamadı. Tecrübeli çalıştırıcı takımının başında çıktığı 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildi. Artık puan kaybına tahammülü kalmayan Çaykur Rizespor’da futbolcular tek yürek oldu.

RADİKAL KARARLAR ALINABİLİR

Devre arasına kadar 15 puan bandını hedef koyan Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, kritik karşılaşmayı kazanarak lige verilecek milli araya takım halinde moralle girmeyi amaçlıyor. Karadeniz ekibinde Alanya karşılaşmasında da kayıp yaşanması halinde radikal kararların alınması da gündeme gelecek.

Editör: TE Bilisim