TRANSFERİN SON GÜNÜNDE ŞOV

Transfer dönemini en aktif geçiren takım olan Çaykur Rizespor transferin son gününde 4 ismi transfer etti. Yeşil-Mavililer şu an boşta olan İsmail Köybaşı, Fenerbahçe’nin sağ beki Murat Sağlam, Aytemiz Alanyaspor’dan Onur Bulut ve Kızılyıldız’ın orta saha oyuncusu Dusan Jovancic’i kadrosuna kattı. Merkez Orta saha ve on libero mevkilerinde oynayan Sırbistanlı Dusan Jonancıc ile 3+1 yıllığına anlaşma sağladı.
 
JONANCIC ÇOK MUTLU

29 yaşındaki Dusan Jonancıc, bu güne kadar Slavija Belgrad, Sumadija, FK Zemun, Borac Cacak, Vojvodina ve Kızılyıldız takımlarında oynadı.  Geçen yıl sadece Kızılyıldız’ da 2 maçta sahaya çıktı. Dün resmi imzayı atan Sırp oyuncu kadroya dahil edildiği için çok mutlu olduğunu ve önümüzdeki yıllar Rizespor formasıyla elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını vurguladı.
 
KÖYBAŞI’NIN KARİYERİ

Granada Kulübü 31 yaşındaki İsmail Köybaşı'nın sona eren sözleşmesini yenilememe kararı almıştı. Kariyerinde ilk kez bir La Liga kulübünde forma giyen Köybaşı, geçen sezon Granada formasıyla 3'ü ilk 11'de olmak üzere toplam 4 lig maçında sahaya çıkıp, 232 dakika süre aldı. Köybaşı, 3 kez oynadığı Kral Kupası'nda ise bir gol attı. Geçen yıl çıktığı La Liga'da iyi bir sezon geçiren Granada, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkı elde ederek, kulüp tarihinde ilk kez bir Avrupa kupasına katılma fırsatı yakaladı.
 
Editör: TE Bilisim