TRİBÜNLER TAMAMEN DOLMALI

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep maçı öncesi taraftarlara çağrıda bulundu. Antrenman sonrası basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştiren Avcı, taraftar desteğinin çok önemli olduğunu belirtti. Avcı, tribünlerin tamamen dolu olması gerektiğini söyleyerek, “Taraftarlarımızdan Gaziantep maçında tribünleri doldurmasını istiyoruz. Bizimle beraber hücum etsinler bizimle beraber defans yapsınlar. Baskıyı rakibe yapsınlar. Özellikle yerel oyuncularımız düştüklerinde onları kaldırsınlar” dedi.

BAŞARININ SIRRI OYUN FORMASYONU

Avcı, bugüne kadar ki başarılarının en önemli sırrının oyun formasyonundan kopmamak olduğunu belirterek, “Takım golü yiyor formasyona devam ediyor atıyor devam ediyor, bizi ayakta tutan şey formasyon. 5 maçta geri düştük ama kalkarak devam ettik. Golü yedik devam ediyoruz, yanında ki düşüyor kaldırıyor. Arkadaşı hata yapıyor diğeri kaldırıyor. Gerçekten taraftarlarımızın desteklerini fazlasıyla arkamızda hissediyoruz. Horonda nasıl ele ele birlikte oynuyorsak bu yolda da el el olmalıyız. Kazanarak devam etmek istiyoruz. Horunu birlikte oynayacağız” diye konuştu.

BURANIN SORUMLULUĞU VE DUYGUSU ÇOK FAZLA

Avcı, şampiyonluk hasretinin bir baskı oluşturup oluşturmadığı konusuyla ilgili olarak ise şöyle konuştu: “Geçmişteki yükleri sırtımıza almanın anlamı yok. Anlarda neler yapabiliriz. Buranın sorumluluğu ve duygusu çok fazla. Ben anında daha iyisini nasıl yapabiliriz daha pragmatik sonuç nasıl alabiliriz ona odaklanıyorum. Bugün bu güncel oyunu geliştirmek ve kazanabilmeye odaklanıyorum. Taraftarlarımızdan bütün tribünleri doldurmalarını istiyorum. Bizle beraber oynayacaklar hücumda da coşkulu olabiliriz.”

PES ETMEYEN BİR TRABZONSPOR VAR

Avcı, sezona başlarken, ‘İyi ki Trabzonspor var’ denilen bir oyun oynatacaklarını söylediğini ve bunu gerçekleştirme yolunda ilerlediklerini de belirterek, “Taraftar bizim için güç, bu gücü kontrollü bir şekilde rakibe hissettirmeliyiz. Yerel oyuncuların elinden tutsunlar düştüklerinde kaldırsınlar. Sezon başında, ‘İyi ki Trabzonspor var denilen bir oyun oynatacağız’ demiştik. Şu an için izlenebilen keyif alan veren ve bir takım Trabzonspor var.  Ve hepsinden önemlisi son dakikaya kadar pes etmeyen bir takımız” dedi.

1 YILINI DOLDURAN AVCI İÇİN PASTA KESTİRİLDİ

Trabzonspor’un başında 1 yılını dolduran teknik direktör Abdullah Avcı’ya TSYD Trabzon Şubesi yönetimi pasta yaptırdı. TSYD’nin jestine teşekkür eden Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, “Ortak noktamız Trabzonspor. Umarım bu sayıyı daha da artırırız. Tüm camiamızın desteği ile hedefe ulaşacağımıza inanıyorum”

Editör: TE Bilisim