HEDEF YİNE ŞAMPİYONLUK
 
Ancak UEFA’nın verdiği Avrupa’dan 1 yıl men cezasının CAS tarafından onanmasıyla önümüzdeki sezon Avrupa arenasında boy gösteremeyecek olan Trabzonspor’da moraller bozuk. Mevcut kadroyu büyük oranda koruyup yeni takviyelerle önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynamanın planlarını yapan Bordo-Mavili ekipte gözler teknik direktör konusuna çevrilmiş durumda.
 
MADDİ KONULAR MASADA
 
Daha önce gündeme gelen Abdullah Avcı ile prensip anlaşmasına varıldığı belirtilmişti. Ancak Avcı ile yönetimin parasal konularda henüz anlaşmaya varamadığı yönünde bilgiler geliyor. Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra sözleşmesindeki madde gereği Siyah-Beyazlılardan maaş almaya devam eden (yıllık 12 milyon TL) Avcı’nın Trabzonspor’dan yıllık 10 Milyon TL gibi bir talepte bulunduğu iddia ediliyor. Beşiktaş’ı yakından takip eden gazetecilerin dün sosyal medya hesaplarından bu yönde yaptıkları paylaşımlar dikkat çekti.
 
PROSİNECKİ DE GÜNDEMDE
 
Bordo-Mavili yönetimin, Abdullah Avcı ile görüşmeleri devam ediyor. Bu sezon Kayserispor’u çalıştıran Robert Prosinecki ismi de Bordo-Mavililerin gündemine geldi. Trabzonspor’un 51 yaşındaki Hırvat teknik adamla da masaya oturduğu öğrenildi. Prosinecki’nin de Bordo-Mavililerden yıllık 1 Milyon Euro istediği belirtiliyor. Yönetimin, İngiliz antrenör Eddie Newton ile de yola devam etme düşüncesinin olduğu biliniyor. Kayserispor ve Alanyaspor maçlarındaki performansı ile Newton’un önümüzdeki sezon takımı başarıya taşıyabileceği ifade ediliyor.
 
Editör: TE Bilisim