Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı, “Gribal bir durumdu. Stat için ilk defa geliyorum. Emeği geçenlerin emeğine sağlık. Ekuban’ın 100. Maçı inşallah güzel olur. İyi oyunu geliştirebilmek adına bir sürü organizasyonlar yapıyoruz. Her şeyde yukarı seyreden bir istatistiğimiz var. Daha fala maç ve kupa kazanan bir takım olduk. Onun yanında gelecek seneyi planlıyoruz. İyi ve ciddi bir takıma karşı oynuyoruz. Başlarında Trabzonspor’un eski futbolcusu Ünal Karaman var. Bende kendisiyle mesai arkadaşlığı yaptım. İnşallah güzel bir maç olur.” dedi.

Ünal Karaman ise, “Tribünlerimiz fiziken boş görünüyor ama ruhen her daim dolu. Keşke bu hastalık, sıkıntısıyla insanlık karşı karşıya kalmasaydı. Bunlardan ders çıkartıp daha bilinçli yaşayan nesil olmak durumundayız. İnşallah dolu tribünlere oynayacağımız günler yakındır” diye konuştu. 

Karaman, sözlerine şu şekilde devam etti: “Elbette ki biz yarışı kendimizle yapıyoruz. Oyuncularıma da onu anlatmaya gayret ediyorum.  Her antreman, müsabaka gelişmeye açık. Şükürler olsun, iki takım kendince rahat pozisyonda. Sıkıntısı olmayan pozisyon içinde. Geriye bir tek doğrular kalıyor. Futbolun doğruları ve güzelliklerini sunmaya çalışan iki takım. Biz o bilinçle hazırlandık. Umarım sakatlık yaşanmayan müsabaka olur” ifadelerine yer verdi

Editör: TE Bilisim