BÜYÜK BİR AVANTAJ KAÇTI

Özellikle Fenerbahçe maçına kadar olan bölümde üst üste 7 maç kazanarak iddialı duruma gelen Trabzonspor’un Fenerbahçe mağlubiyeti ile başlayan süreçte son 7 haftada 12 puan kaybetmesi moralleri bozdu.

AVRUPA BİLETİ ALINACAK

Sezonun kalan bölümünde oynayacağı 8 maça kilitlenen Trabzonspor’un matematiksel olarak şampiyonluk şansı devam ediyor. Ancak Bordo-Mavili ekip ilk dörtteki yerini de korumak amacında. Önümüzdeki sezon için Avrupa bileti almakta kararlı olan Bordo-Mavili ekip, yarın Çaykur Rizespor ile oynayacağı müsabaka ile birlikte kayıp yaşamak istemiyor. En yakın takipçileri Alanya ve Hatay ile arasında 8 puanlık fark bulunan Trabzonspor, kalan haftalarda işini şansa bırakmak istemiyor. 

BÖYLE OYNAYIN YETER

Teknik direktör Abdullah Avcı, Kayserispor  maçı sonrası kaybedilen iki puana rağmen oyuncularını ortaya koydukları mücadeleden ötürü kutladı. Avcı’nın “Sonuç olarak bakıldığında berabere kaldık. Galip gelebilirdik, bunun için her şeyi yaptınız ama bazen olmuyor. Biz böyle oynamayı sürdürelim, devamı gelecektir ve o zaman istediğimiz yerde olacağız. Sizin isteğiniz ve gösterdiğiniz mücadele çok iyiydi. Böyle kazanmayı istediğinizi gösterdikçe, hedeflediğimiz noktaya ulaşırız” dediği öğrenildi.
 

Editör: TE Bilisim