CAMİA TEK YÜREK OLMUŞ DURUMDA

Süper Lig’in 21.haftasında Sivasspor deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Trabzonspor, şampiyonluk yolunda çok önemli iki puan kaybetse de rakipleri ile arasındaki puan farkını koruyor. Sivas deplasmanında olumsuz hava koşullarının yanı sıra hakem Mete Kalkavan ile de mücadele etmek zorunda kalan Trabzonspor’da müsabakanın son bölümünde teknik direktör Abdullah Avcı’nın saha ihlali yaptığı gerekçesi ile kırmızı kart görmesi, “Trabzonspor’a karşı ayak oyunları yine erken başladı” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

ERKEN BAŞLADILAR

Tüm takdir haklarını Sivasspor’dan yana kullanan Mete Kalkavan, ev sahibi ekipten Henrique’nin sert faullerine hep göz yumdu. Üç kez kırmızı kartlık faul yapmasına rağmen Mete Kalkavan’ın zoraki üçüncü hareketinde sarı kart gösterdiği Henrique, hocası tarafından da oyun kenarına alınmıştı. Son bölümde ise Koita’ya faul yapılmasına rağmen Mete Kalkavan’ın Sivas lehine karar vermesi teknik direktör Abdullah Avcı’yı da çileden çıkardı. Bir anlık öfke ile saha ihlali yapan Avcı’nın kırmızı kart görmesi Bordo-Mavili camiayı iyice kenetledi. Yine kentin sinir uçlarıyla oynamaya başladılar.

17 FİNAL KALDI

Daha önceki yıllarda da şampiyonlukları çalınan Trabzonspor bu kez çok daha avantajlı olduğu dönemde yine ayak oyunlarına maruz kalmak istemiyor. Şimdi çok daha güçlü bir şekilde sahada yer alan Trabzonspor camiası çok daha bilinçli. Bordo-Mavili camia tek yürek olurken şampiyonluk konusunda teknik ekip ve futbolculara tam destek veriliyor. Kalan 17 finali de en iyi şekilde geçip 8’inci şampiyonluğunu kutlamak isteyen Trabzonspor, tamamen saha içine odaklanmış durumda. Bu arada Trabzonspor’un sosyal medya hesapları da teknik direktör Abdullah Avcı için “Abdullah Avcı demek, sonsuz saygı ve güven demek” ifadeleri içerek destek mesajı paylaştı.
 

Editör: TE Bilisim