TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta bitime 2 maç kala 27 puanla 17.sırada yer alıp küme düşme hattının içinde bulunan Gümüşhanespor yarın sahasında Çorumspor ile ligdeki kaderini belirleyecek önemde bir maça çıkıyor. Yeni Şehir Stadı’nda oynanacak ve 15.00’da başlayacak olan karşılaşmayı

Hüseyin Gökberk Arslan yönetecek. Kırmızı-Beyazlılar bu maçı kazanıp Hekimoğlu Trabzon’un da Velimeşe’yi mağlup etmesi halinde bu takımla puanını eşitleşerek umudunu son maça taşıyacak. Yenilgi halinde ise Gümüşhanespor son maça kalmadan 2.Lig’e veda edecek.

Karşılaşmanın beraberlikle sonuçlanması halinde ise Velimeşe’nin son maçında sahasında Şanlıurfaspor’a yenilmesi, Gümüşhanespor’un da deplasmanda Kocaelispor’u yenmesi gerekecek. Bütün oyuncularının bu maçın öneminin farkında olduğunu söyleyen teknik direktör Sezgin Köprülü, “Kazanmaktan başka çaremiz olmadığının bilincindeyiz. İlk dakikadan son dakikaya kadar elimizden gelenin de üstünde bir mücadele sergileyerek bunu da gerçekleştireceğimize inanıyorum” diye konuştu. Bu arada Play-Off iddiası ve küme düşme endişesi bulunmayan konuk ekip Çorumspor ise 53 puanla 10.sırada yer alıyor.

STAT: YENİ ŞEHİR

HAKEM: HÜSEYİN GÖKBERK ARSLAN

SAAT: 15.00

Editör: TE Bilisim