DEFALARCA YOLUMUZ KESTİLER

Futbolun ve iş dünyasının baronları hep bir oldular. Trabzonspor’un yolunu 1996 yılında kestiler. Ardından 2005 yılında ikinci, 2011 sezonunda da 3.operasyonu yaptılar. Son darbeyi ise 2020 yılında Başakşehir’i şampiyon yaparak vurdular. Ama o Baronlar ne Trabzon’u ne de Trabzonspor’u durduramadılar.

BU KENTİN EVLATLARI YILMADI

Bu kentin evlatları küllerinden doğdu. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Başkan yardımcıs Ertuğrul Doğan ve teknik kadrosu ile müthiş bir ekip kurdular. O kadro İstanbul dükalığını yıkacak şekilde son 4 maça 11 puan önde girerek büyük başrıya imza attı ve alkışı hak ettiler.

HEPSİNİ ALT ETMEYİ BAŞARDIK

Trabzonspor 3-1 kazanmış ve maç bitmeden Fenerbahçe kulübü açıklama yapıyor, penaltıyı ve tekrarını eleştiriyor! Oysa Rize’de daha maçın 50’inci saniyesinde Baiano’nun Crespo’yu neden şamarladığının cevabın kimse veremiyor! Bir takımın kaderi ile oynanıyor ve arkasından Rizespor aleyhine iki komik penaltı çalınıyor! 

CEM KÜÇÜK’E BAK SEN!

Karadenizli Cem Küçük programında Fenerbahçeye yağ çekmeye kalkıyor. Trabzonspor şampiyonluğu hak etti diyemiyor. Oysa Ertem Şener TV 100’de  bangır bangır bağırıyor. Trabzonspor bir penaltı ile şampiyon olmadı diyor. Ve 76 helal puandan söz ediyor.
 

Editör: TE Bilisim