Tertemiz şampiyonluğumuzu hazmedemeyen Ali Koç, üç hafta önce söylediği sözleri unutarak Divan Başkanı Uğur Dündar ile birlikte Trabzonspor Kulübü’ne karşı saldırılarını devam ettiriyorlar. Dört yıldır kulübünü şampiyon yapamayan, başarısızlıklarını farklı yerlere yıkmaya çalışan Ali Koç, tüm dünyada kutlanan Trabzonspor’un şampiyonluğunun ardından Akyazı tribünlerindeki bir pankarta takılarak Trabzonspor Kulübünü FETÖ ile ilişkilendirmeye çalıştı.

BAK ŞU KONUŞANA

Yıllarca FETÖ’nün yayın organlarını reklamları ile finanse eden Ali Koç’un Trabzonspor’a karşı başlattığı saldırılar hedefine ulaşamayacağı gibi Trabzonspor camiasını daha da kenetlendirecektir. Bordo-Mavili taraftarlar, Fenerbahçe başkanının açıklamalarından sonra sosyal medyadan harekete geçerek, “Bükemediğiniz bileği öpün. Trabzonspor 3 İstanbul takımının da bileğini büktü, hepsini yenerek şampiyon oldu. Hiçbirine de yenilmedi. Camianızdaki güven kaybını Trabzonspor’a saldırarak yeniden kazanamazsınız” dediler.

ASIL MEYDANI SİZ BOŞ BULDUNUZ

Ali Koç’un ‘Trabzonspor’un arkasındaki gücü Perşembeye kadar açıklayacağım’ sözü üzerine de şu değerlendirmeler yapıldı; “Trabzonspor’un arkasındaki en büyük güç taraftarıdır. O taraftar bazen bir bakan, bazen bir esnaf bazen de bir simitçidir.” Koç’un ‘Meydanı boş buldular’ ifadelerine de cevap veren Bordo-Mavililer, “Asıl meydanı boş bulan, yıllardır korunup kollanan sizlersiniz” sözleriyle tepki gösterdiler. Aslında Ali Koç’un açıklamalarına Trabzonspor Kulübü sosyal medya hesabından ‘Keyfimiz yerinde, arasan da duymuyorum” şarkısıyla çok güzel bir cevap vermiş oldu.

Editör: TE Bilisim