HEKİMOĞLU 1.LİG’E YAKIŞIR

Yeni sezonda TFF 2.Lig’deki temsilcimiz Hekimoğlu Trabzon’da görev yapacak olan teknik direktör Bahaddin Güneş, kurumsal yapısı güçlü, hedefleri olan bir takımda görev yapacağı için mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. Güneş, “Bize düşen de bu güvene layık olarak çok çalışıp takımımızı 1.Lig hedefine ulaştırmaktır. İnşallah birlikte bunu da başaracağı” dedi.

VİZYON VE İMKANIYLA BÜYÜK ŞANS

Trabzon gibi futbolu çok iyi bilen insanların bulunduğu bir şehirde ayrıca Hekimoğlu Trabzon gibi büyük hedefleri olan bir takımda görev yapacak olmanın sorumluluğunun farkında olduğunu da kaydeden Güneş, “Bu yolda en büyük dayanacağımız bu işin temelinden gelen ve vizyonuyla, imkanlarıyla bizim için büyük bir şans olan Başkanımız Celil Hekimoğlu olacaktır. Tek düşüncemiz bu kadar fedakarlığın karşılığını 1.Lig’e yükselerek vermektir” ifadelerini kullandı.

START 12 TEMMUZ’DA

Bu arada Hekimoğlu Trabzon, 12 Temmuz Pazartesi günü yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Kulüpten yapılan açıklama şöyle; “Teknik Direktörümüz Bahaddin Güneş’in göreve başlaması ile birlikte futbol takımımızın 2021-2022 sezonu hazırlıklarına başlayacağı tarih de netleşti. Buna göre ekibimiz 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü Hekimoğlu Trabzon FK Tesislerimizde toplanacak. Sonrasında sağlık kontrollerine girecek olan oyuncularımız yeni sezon hazırlıklarına start verecek.”

Editör: TE Bilisim