Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye Süper Ligi’nde 9. haftada oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinin 3-1’lik skorunu doğru tahmin eden 163 kişiye Trabzonspor forması hediye etti. Başkan Ahmet Metin Genç’in kişisel sosyal medya hesabından derbi öncesinde düzenlenen etkinlikte maç skorunu ilgili paylaşıma doğru şekilde tahmin ederek yorum yapan ilk beş kişiye Trabzonspor forması hediye edilmesi kararlaştırıldı. Ancak, Trabzonsporluların yoğun talepleri sonrasında maç skorunu doğru tahmin eden toplamda 163 kişiye Trabzonspor forması hediye edildi. Futbolseverlere formaları kargoyla gönderildi.

HOŞ BİR ANI OLDU”

Maç skorunu doğru tahmin eden 15 kişiyi makamında kabul ederek forma hediye Başkan Genç, “Trabzonspor-Fenerbahçe derbileri her dönemde spor gündemini belirlemiştir. Fenerbahçe bizim ezeli rakibimiz… Süper Lig’in 9. haftasında oynanan derbinin skorunu doğru tahmin edenlere Trabzonspor forması hediye edeceğimizi sosyal medya hesabımızdan beyan etmiştik. Derbiyle ilgili hoş bir anı olması, Trabzonsporluların ve futbolseverlerin merakını daha da cezbetmek için böyle bir aktivite tasarladık.

Sosyal medya hesabımızdan paylaştığımız andan itibaren maç skoruyla ilgili çok sayıda futbolsever tahminlerde bulundu. Etkinliğimiz çok yoğun bir ilgiyle karşılandı. Biz de derbiyle ilgili tarihe farklı bir not düşmek ve derbiye ayrı renk katmak istedik. Bunda da muvaffak olduk. Trabzonsporumuzun galibiyetini bir nevi tescilledik. Sporun centilmenliğini, kardeşlik ruhunu öne çıkararak etkinliğimize birçok ilden çok yoğun ilgi gösterildi. Şehir dışından maç skorunu doğru tahmin eden takipçilerimize formalarını kargoyla gönderdik. İlimizden maç skorunu doğru tahmin edenlerin bir kısmını da bizzat makamımızda ağırlayarak formalarını hediye ettik. Trabzonsporlulara bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyorum.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim