EN ÇOK KONUŞULAN KONU

Taraftar yönetimin Süper Lig kadronu nasıl şekillendireceğini beklerken, Güney’in görevden alınması transferin önüne geçti. Giresun'da en çok konuşulan konu oldu. Görevden sadece İsmail Güney alınmadı, yıllardır Giresunspor'a hizmet eden, Yardımcı Antrenörlerden Hakan Kurt ile Ercan Gezgin'in de görevine son verildi.

17 YILDIR YEŞİL-BEYAZLI CAMİADA

Giresunspor'un 5 yıl kalesini koruyan Güney, 12 yıl da Kaleci Antrenörlüğü yaparak 17 yıl hizmette bulundu. 3. Lig, 2. Lig ve 1. Lig gibi 3 farklı ligde, Giresunspor ile Şampiyonluk yaşadı. Güney ayrıca Diyarbakırspor ile Denizlispor'da da Kaleci Antrenörlük görevinde Şampiyonluk yaşadı. Yetiştirdiği kaleciler Türkiye'de en az gol yiyen kaleciler olarak rekorlar kırdı. Giresun'da marka olan İsmaiĺ Güney'in en gerekli zamanda böylesine deneyimli spor adamının işine son verilmesini Giresun camiası yanlış buldu.

HER YÖNETİMİN TASARRUFU VAR

TAKA: Bu karar seni nasıl etkiledi? Kırgın mısın?

GÜNEY: Yapacak bir şey yok Zeki abi. “Git” diyorlar gideriz. “Gel” derler geliriz. Her yönetimin  kendine has tasarrufları var.. Kimin ne düşündüğünü bilemiyorsun..

TAKA: Başka takımlardan teklif var mı?

GÜNEY: Bu saatten sonra olmaz. Her takım teknik kadrosunu kurdu.

TAKA: Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?

GÜNEY: Başkanım ‘Kal, bir yere gitmeni istemiyorum” diyor..

TAKA: Böyle bir karar bekliyor muydun?

GÜNEY: Kesinlikle hayır. Görevine son verilen sadece ben değilim. Bu takıma yıllarını veren Ercan Gezgin ile Hakan Kurt da görevden alındı.

Editör: TE Bilisim