HAKSIZCA ELEŞTİRİLİYOR

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Taka Gazetesi aracılığıyla Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi. Giresunspor'un kurulduğu günden bugüne birçok başkanla çalıştığının altını çizen başarılı teknik patron, takımın yeni kulüp başkanı Karaahmet'in haksız eleştirilere maruz kaldığını söyledi. Takımın 44 yıl aradan sonra Süper Lig özlemini bitirdiğini belirten Keleş:

100 MİLYON'A YAKIN BORÇ ÖDENDİ

“Lige çıkmışız keyfini yaşayacağız. Geldiğimizden beri güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Başkan hakkında eleştiriler var. Ona cevap vermek istiyorum; yıllardır bu takıma başkanlar gelip gitmiş, Süper Lig'e çıkaramamış. Net rakam olarak da derim ama 100 Milyon'a yakın borçlar ödemiş, kulübü bir yere getirmiş ve bu halde eleştiriliyor. Bunların borçlarını ödüyor, transfer yapıyor ve kulübü bir yerlere getirmeye çalışıyor başkanımız inanılmaz emek harcıyor. Karşısında olan bir sürü insan var. Bir de taraftar küsüyor. Bence başkanımız gerçekten efsane başkanlardan bir tanesi. Lütfen ona destek olalım, yanında olalım” diye konuştu.

HER ŞEY BİTTİ YENİ SAYFA AÇILIYOR

Eskinin eskide kaldığı vurgusunu yapan Yeşil-Beyazlı ekibin teknik patronu Keleş, ayrıca kulübün tarihinde emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerini noktaladı: “Tarihi geçmişteki başkanlar güzel şeyler yapmıştır. Ama onlarında borçlarını dahi ödeyip bitirdi.  Eskiye nazaran birçok  olumsuz şeyi   halletti yeni bir sayfa açıyor. Lakin lütfen  ona destek olalım. Çünkü bu desteğe ihtiyacı var. O, destek gördüğü zaman bizi de motive ediyor” ifadelerini kullandı.   

SEDAT KARAKAYA

Editör: TE Bilisim