TFF 2.Lig Kırmızı Grupta ikinci yarıda gösterdiği çıkışla alt sıralardan tırmanışa geçen Bayburt Özel İdarespor, Ankara’da karşılaştığı Etimesgut’a 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Karşılaşmanın ilk yarısını 43.dakikada Uğur Mustafa Türk’ün golüyle 1-0 önde kapatan Sarı-Siyahlılar ev sahibi Etimesgut’un 49 ve 58. dakikalarda Ömer Faruk’la kazandığı gollerde engel olamayınca bir anda 2-1 geriye düştü. Yenilgiden kurtulmak için bu dakikadan sonra rakip kalede yoğun baskı kuran Bayburt amacına ulaşamazken, 90+6’da gelişen ani bir atakta Etimesgut Ahmet Sarı ile bir gol daha bularak skoru 3-1’e taşıdı. Müsabakayı 3-1 kaybeden Bayburt yenilginin üzüntüsünü yaşadı.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Erdem Temel**, Uğur Önay**, M.Ali Doğan**

ETİMESGUT BLD: Özkan Karabulut**, Hüseyin Öztürk**, Eyüpcan Delibalta**, Çağlayan Menderes**, Caner Yılmaz** (Dk.77 Emre Gündoğdu*), Alim Harlak**, Mehmet Çınar**, Erdi Zengin** (Dk.71 Halil Köçer**), Yusuf Yıldırım**, Şahin Fıstıkcı**, Ömer Faruk* (Dk.82 H.Ahmet Sarı**)

BAYBURT Ö.İ.: Yunus Emre Kırdal*, Ömer İnan**, Ali Fırat Okur* (Dk.53 Deniz Solmaz*), Ömer Esenkaya**, Ramazan Işık** , Savaş Yorulmaz* (Dk.62 İlker Sayan*), Emre Şahin**, Salim Farsak**, Sefa Narin**, İbrahim Alan**, Uğur Mustafa Türk***

GOLLER: Dk.43 Uğur Mustafa (Bayburt Öİ.), Dk.49 ve Dk.58 Ömer Faruk, Dk 90+6 H.Ahmet Sarı (Etimesgut)

Editör: TE Bilisim