Sezona şampiyonluk parolasıyla giren ancak son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla zirveden uzak kalan TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bayburt Özel İdarespor, ligin 12’nci hafta maçında kendi sahasında Ankaraspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya her iki takımda temkinli başladı. Karşılıklı atakların olduğu ilk yarıda pozisyonlar sonuç vermezken devreye golsüz eşitlikle gidildi. İkinci yarıda da her iki takım birbirini tartan bir oyun ortaya koysa da eşitliği bozan ekip Bayburt Özel İdarespor oldu. 80’inci dakikada oyuna girdikten 2 dakikada sonra fileleri havalandıran Ömer Çalışkan, Sarı-Siyahlıları öne geçirdi: 1-0. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında skoru koruyan Bayburt Özel İdarespor, seyircisi önünde bir galibiyete daha imza attı ve puanını 23’e çıkardı.

STAT: Genç Osman Sentetik 

HAKEMLER: Yunus Dursun**, Mehmet Sıraç Akpınar**, Orhan Timurtaş**  

BAYBURTSPOR: Zülküf Özer***, Mehmet Taşcı***, Uğur Aygören***, Mustafa Turgut** (Dk. 59 Ali Fırat Okur***), Ömer Esenkaya***, Sefa Narin***, Onur Kolay*** (Dk. 87 Selim Asal?), Yunus Yalçın***, Ali Aydemir** (Dk. 59 Emre Şahin**), İbrahim Alan***, Ugur Türk** (Dk. 78 Ömer Çalışkan***)   

ANKARASPOR: Ömer Kahveci**, Gökhan Kurumuş**, Alaettin Tur**, Mehmet Yiğit**, Recep Yemişci**, Furkan Çil**, Oğuzhan Yılmaz** (Dk. 84 Oğuzhan Aydoğan?), Erdal Öztürk**, Erdem Çetinkaya** (Dk. 84 Eren Keleş?), Murat Yılmaz**, Sedat Cengiz**   

GOL: Dk. 80 Ömer Çalışkan (Bayburt Özel İdarespor)

Editör: TE Bilisim