TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta son sıralardan kurtulma mücadelesi veren Bayburt Özel İdarespor sahasında karşılaştığı Tarsus İdmanyurdu’nu mağlup ederek ligdeki üçüncü galibiyeti alıp puanını 14’e çıkardı. Bu sonuçla kendisine gelen  Bayburt, gelecek maçlar için de umut ışığını yakmış oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayıp ilk yarı boyunca üstün bir futbol sergileyen Sarı-Siyahlılar aradıkları golü 45. dakikada Yener Arıca ile buldu ve ilk yarı bu skorla 1-0 Bayburt’un üstünlüğü ile kapandı. İkinci yarıda skoru korumayı bilen Bayburt, müsabakayı 1-0 kazanarak altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.

STAT: Genç Osman

HAKEMLER: Gökhan Özbulut**, Yakup Bulut**, Ömer Lütfü Aydın**

BAYBURT ÖZEL İDERE: Enes Fidayeo***, Ömer İnan***, Deniz Solmaz***, Kadir Mert***, Salih Seyis***, Sinan Altınel***, Akın Açık** (Dk.76 Furkan*), Savaş Yorulmaz***, Yener Arıca ****, Taha Yavuz** (Dk.85 Şamil Başaran?), Nezir Özer*** (Dk.90 Mustafa?)

TARSUS İDMANYURDU: Barış Türkmen**, Onur Şirin**, İbrahim Hırçın* (Dk.35 Alper*), Sefa Durmuş**, Nurullah Kaya**, Alperen Pak**, Suat Kaya**, Mertcan Çam**, Furkan Özcan**, Asım Hamzaçebi** (Dk.79 Şahin*), Samet Eker** (Dk.80 Cem?) 

GOL: Dk.45 Yener Arıca (Bayburt Özel İdare)

Editör: TE Bilisim