Yoğun Kalabalık
 
Trabzonspor Kulübü Bayramın 2. günü olması sebebi ile Trabzon Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde bir bayramlaşma programı düzenledi. Düzenlenen törene Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem  Trabzonspor yönetim kurulu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkanlarının yanı sıra Trabzon’da spor ve siyaset camiasının yanı sıra yüzlerce taraftar akın etti.
 
Renkli Görüntüler
 
Başkanımız Muharrem Usta,  ve Asbaşkan Ahmet Çubukçu’nun gelenleri karşıladığı törende Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcular da hazır bulundu. Yoğun bir katılımla gerçekleşen bayramlaşma renkli görüntülere de sahne oldu. Taraftarlar Başkan Muharrem Usta, futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi.
 
Soylu Da Katıldı
 
Öte yandan bayramlaşma törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı bayramlaşmada yer aldı. Trabzonspor camiası başarılarıyla centilmenliğiyle istikrarla adından defalarca söz ettirdiğini dile getirerek söze başlayan Soylu, “Birçok unsurun burada bulunması bayramı bir arada kutlama arzusu bizi sevindiriyor” ifadelerini kullandı.
 
Un Var Şeker Var
 
Başkan Usta’dan şampiyonluk beklediğini ifade eden Soylu, “Trabzon’da futbol ve daha doğrusu spor adına her şey var. Un ve şeker var.. kaldı helva.. helva da şampiyonluk.. Onu pişirmek de sayın başkan futbolcularına kaldı. Birlik ve beraberlik içerisinde gayret içerisinde olacağız” ifadelerini kullandı.
 
Gün Sahiplenme Günüdür
 
Taraftarlara da çağrıda bulunan Soylu, “Biz dünyanın en centilmen takımı ve taraftarı olmak zorundayız. Takımımız galip gelebilir mağlup olabilir. Ben çocukluğumda gazeteleri takip ederken seyirci maçı kazandı manşetlerini okurdum. Gün sahiplenmek günüdür. Ben başkanımızla konuştum. Allem edip kalem edip beklenen noktalara transferleri gerçekleştireceğinin sözünü aldım” dedi.
 
Editör: TE Bilisim