Trabzonspor’la ilk maçında 1-0’lık galibiyetle ayrılan Teknik Direktör Abdullah Avcı maç sonu karşılaşma hakkın da değerlendirmelerde bulundu. Her iki yarıdaki oyunlarının farklı olduğunu sözlerine ekleyen Avcı, “Gole kadar aslında istediğimiz opsiyonları kullanıyorduk. Çok geriden başlamamıştık. Golü bulduk arkasından kaçırdığımız pozisyon var. Ligin duran topun üzerine çalışan, bugün 10 tane duran topta etkili takıma karşı problem yaşadık. Sahanın şartlarının ağır olması da etkendi.” dedi.
 
Abdullah Avcı, “Bugün çok kenar ortası gelmesine rağmen karşılamalarda doğru durduk. Hava şartları buna uygun değildi. Zihinsel olarak kırılgan takım bugün ilk defa gol yemedi. Bazen böyle kazanacaksın. Bu önemli bir duygu, önemli bir coşku. Eksiklerimiz var. Çok yol almamız gereken zaman var. Bunların parçaların hepsinin bir anda oturma ihtimali yok. Gol yemeyen, blok halinde hareket eden, bir takım.. Kazanırken nasıl kazandığımıza, nasıl dersler çıkardığımıza bakacağız” ifadelerini kullandı.
 
Gol yemeden, 3 puanı cebine alan, üstünde ki yükü atan bir sonra ki haftaya daha iyi hazırlanan takım var..” dedi. Trabzonspor’un zirveye ortak olup olmayacağı sorusuna ise, “Yukarısı aşağısı değil. Hafta hafta maçları düşüneceğiz. Bugün nasıl 3 puanı aldık önümüzdeki hafta nasıl 3 puanı alabiliriz onun çalışmalarını yapacağız. Devre arası kazandıklarımıza bakarak yol haritasını belirlemek gerek. Trabzonspor yukarıda olmak ister. Bu adımları çalışarak atmaya devam edeceğiz” diye yanıt verdi. 
 
Editör: TE Bilisim