HAYAL KIRIKLIĞI YAŞANIYOR

Çaykur Rizespor’da işler yolunda gitmiyor. Stjepan Tomas ile yolların ayrılmasının ardından büyük umutlarla takımın başına getirilen Romen teknik adam Marius Sumudica da henüz takıma çare olamadı. Dün akşam sahasında BB Erzurumspor ile karşılaşan Atmaca, sahadan 2-0 mağlup ayrılarak hayal kırıklığı yaşattı. Çaykur Rizespor'da çıktığı 4 maçta 1 beraberlik, 3 mağlubiyet alan tecrübeli hoca, Erzurumspor maçının ardından soyunma odasında oyuncularına esip gürlerken istifa edebileceğini belirtti.

‘BENİ İSTEMİYORSANIZ GİDERİM’

Sumudica’nın müsabaka sonrası soyunma odasında oyuncularına, “Bu haliniz nedir? Nasıl böyle kötü futbol oynayabiliyorsunuz? Eğer sorun bensem, beni istemiyorsanız hemen istifa edip gidebilirim” sözleri ile sitem ettiği öğrenildi. Öğrencilerinin de “Kesinlikle böyle bir şey yok. Bir an önce kendimizi toparlayacağız, istifa etmeyin” diyerek Sumudica’yı sakinleştirip alacağı karardan vazgeçirdikleri öğrenildi. Yeşil-Mavili yönetimin de Romen teknik direktörün sonuna kadar destekçisi olduğu ifade edildi.

MAÇTAN SONRA FENALAŞTI

Bu arada Sumudica’nın 2-0 kaybedilen BB Erzurumspor maçı sonrası soyunma odasında fenalaştığı ortaya çıktı. Tansiyonu yükseldiği gerekçesi ile basın toplantısına katılamayan Romen teknik adama kulüp doktorları müdahale etti. Tecrübeli çalıştırıcı Sumudica’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Maç sonu düzenlenen basın toplantısına da Sumudica’nın yerine Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit katıldı. ALİHAN TELATAR

Editör: TE Bilisim