'KISA SÜREDE ŞAMPİYONLUK YAŞADIM'

Başarılı oyuncu şu mesajı paylaştı; “Yaklaşık bir buçuk yıl önce altyapısında yetiştiğim Gençlerbirliği’nden dışarı ilk adımımı atarak bir başka hayalimi gerçekleştireceğim yer olan yuvam gibi gördüğüm Trabzonspor’a geldim.  Genç bir çocukken beni Ankara’dan Trabzon’a getiren yolculuk kısa sürede hayatıma bir şampiyonluk, iki de Süper Kupa kattı. 

'ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR MİNNETTAR KALACAĞIM'

Buraya gelirken, ‘Taş Mektep’te bir isyanla kurulan Gençlerbirliği’nden, ülkedeki futbol düzenine isyanla kurulan ve şampiyonluklar kazanan Trabzonspor’a geldim’ demiştim. Bu isyanı ve coşkuyu sahaya çıktığım her an yanımda hissettim. Koşarken ayaklarıma güç, ciğerlerime nefes olan bu isyana bu desteğe ömrümün sonuna kadar minnettar kalacağım.”

BAZEN TERCİH, BAZEN DE ZORUNLULUKTUR

Yazılan tarihin bir parçası olmanın gururunu yaşadım ve hep yaşayacağım. Bazen şartlar yeni hedefler için yeni bir sayfa açmayı insanın önüne getiriverir. Ve beraberinde gelen değişim, bazen tercih, bazen de zorunluluktur. Tarih yazdığımız Başkanlarımıza, yöneticilerimize, hocalarımız ve ekibine, takım arkadaşlarım, kulüp çalışanlarına ve basın mensuplarına tüm yaşananlar için teşekkür ediyorum. 

'TARAFTARLARI GİDEĞİM YERE KALBİMDE GÖTÜRÜYORUM'

“Karadeniz mavisine bordo ekleyen, yağmurda çamurda yanımızda olan ‘Sen hayatımda anlam / Sen bu hayatta kavgam’ diyen taraftarlarımızı ise gideceğim yere kalbimde götürüyorum. Umarım zaferlere yenileri eklenir ve bordo mavi fırtına devam eder.”
 

Editör: TE Bilisim