KEMALE BÖYLE Mİ ERMİŞLER!


Şampiyonluktaki rakipleri 3 İstanbul takımına 10-12 puan fark atarak yenilgisiz olarak liderliğini sürdüren Trabzonspor’u sahada engelleyemeyeceklerini anlayanların medyadaki yandaşları  saçma sapan yorumlarla akılları sıra yoluna taş koymaya çalışıyorlar. İşin tuhafı bunların bayraktarlığını da artık kemale ermiş yaşlarıyla gençlere örnek olması gereken +75’lik zat-i  muhteremler! yapıyor.


SAÇMALAMA ÖZGÜRLÜĞÜ! 


Önce Kemal Belgin çıktı ekranlara Abdulkadir Ömür için yakışıksız laflar etti,  hızını alamadı Bakasetas’ın izin gününde eşi, kız arkadaşı ya da sevgilisiyle (Kimseyi ilgilendirmez) Uzungöl’ü ziyaret etmesini diline dolayıp saçmaladı, ardından aykırı yorumlarıyla yakaladığı şöhreti artık kaybedip gündemden düşen Hıncal Uluç kendisini de zor duruma düşürüp herkese güldüren ifadeler kullandı, hilesiz hurdasız anaların ak sütü gibi helal şampiyonluklarla  temiz futbol bayrağını göndere çeken Türk futbolunun yüz akı, Anadolu’nun gururu Trabzonspor için..


TÜRK FUTBOLUNUN YÜZAKI


Neymiş, İstanbul saltanatına son verip Türk futbolunda devrim yapan, şampiyonlukları babasının malı zannedenleri kupalara hasret bırakan, Anadolu takımlarına örnek olup figüranlıktan kurtaran, Dünya devlerini  Hüseyin Avni Aker’in çimlerine gömerek  tüm Türkiye’yi gururlandıran, yetiştirdiği  sayısız futbolcuyla Ay-Yıldızlı takımlarımızın zaferlerinde pay sahibi olan , onca engellemeye karşın  asla pes etmeyen, havlu atmayan,  yılmayan, bıkmayan Trabzonspor büyük takım değilmiş, çünkü Tekirdağ’da  taraftarı yokmuş!.


SEZON SONU GÖRÜRSÜN


Ey gidi Hıncal Bey! Eminim sonradan izlediğin de ‘ Ben ne yapmışım ya’ demişsindir de, aslında bütün bunlar bir anlamda iyi de oluyor. Milletin kimlere hiç hak etmedikleri değerler yüklediği çıkıyor ortaya,  hem de Trabzonspor’u ve taraftarını  kamçılayıp artı motivasyona yol açıyor. Bay Uluç, ister kıskan ister hınç al hikaye. İnşallah Allah ömür verir de sezon sonunda görürsün Tekirdağ’dan, Ağrıya, Diyarbakır’dan Edirne’ye, Sinop’tan Antalya’ya ve hatta Japonya’dan Amerika’ya,Afrika’dan Alaska’ya  Dünya’nın dört  bir yanında ne kadar Trabzonsporlu olduğunu.. SERVET ÖZKARA
 

Editör: TE Bilisim