TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta ilk dört haftada iki beraberlik iki galibiyet alan Rize temsilcisi Pazarspor beşinci hafta karşılaşmasında Pazar İlçe Stadı’nda Karacabey Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Maça çok hızlı başlayan Mavi-Beyazlılar, henüz 1.dakikada Hakan Aydın’ın attığı golle öne geçti. 1-0. Golden sonra oyunun kontrolünü eline alan Pazarspor, etkili pozisyonlar yakalasa da bu pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı 1-0 tamamlandı. İkinci yarıda da skoru ve oyun üstünlüğünü koruyan Mavi-Beyazlılar, sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. Pazarspor, bu sonuçla üst üste 3’üncü galibiyetini aldı ve ligdeki puanını 9’a çıkardı.

STAT: Pazar İlçe

HAKEMLER: Fevzi Erdem Akbaş**, Sinan Bilen**, Mehmet Özer**

PAZARSPOR: Tunahan Dikişci***, Kadir Yurdakul***, Mehmet Kuruoğlu***, Emrah Öztürk***, Erkan Çam*** (Dk. 88 Muhammet Çavuşoğlu?), Mehmet Demirözü***, Onur Civelek** (Dk. 46 Yusuf Ağın**), Fatih Ergen***, Hüseyin Karataş*** (Dk. 68 Uğur Can Semizoğlu**), Muhammed Balcılar***(Dk. 80 Oğuzhan Demir?), Hakan Aydın***(Dk. 79 Muhammed Yıldırım*)   

KARACABEY: Can Sevinç**, Ahmet Eren**, Hakkı Aksu**, Hamza Özdemir**, Abdullah Aydın* (Dk. 30 Bekir Can Kara**), Umut Sözen**, Arda Yılmaztürk**, Rıdvan Özdemir**, Ömer Yıldız**, Enes Karakuş** (Dk. 46 Ata Kurtuluş**) , Denis Mirkovic** (Dk. 71 Yağız Bolat*)

GOL: Dk. 1 Hakan Aydın  (Pazarspor)    

Editör: TE Bilisim