BÜYÜK ÜSTÜNLÜK KURDU 

Trabzonspor’da gözler Fenerbahçe maçına çevrilmiş durumda. Pazar günü sahasında oynayacağı müsabakaya odaklanan Fırtına, yeni bir zafer peşinde. Son oynadığı 7 maçı da kazanarak şampiyonluk yarışında iddialı duruma gelen Trabzonspor, zorlu derbiyi kazanıp Fenerbahçe ile puanını eşitlemek istiyor. Fenerbahçe ile sahasında oynadığı son üç maçı da kazanan Fırtına, 4’te 4 yapıp ezeli rakibinin üzerindeki üstünlüğünü sürdürmek amacında. Hem oyun hem de moral olarak maçın favorisi gösterilen Trabzonspor’un Fenerbahçe’ye göre en büyük avantajının takım oyununu sahaya yansıtması gösteriliyor. 

90 DAKİKA MÜCADELE 

Son 7 maçını kazanmanın özgüveni ve morali ile Fenerbahçe’nin karşısına çıkacak olan Trabzonspor, kazanma alışkanlığını devam ettirip hedefine bir adım daha yakın olmanın planları içinde. Ancak kağıt üzerinde Trabzonspor her ne kadar favori gösterilse de teknik direktör Abdullah Avcı, rehavet konusunda oyuncularını uyarmış durumda. Bu tür maçların havasının çok farklı olduğunu oyuncularına anlatan Avcı, kendi futbollarından geri adım atmadan 90 dakika boyunca maçın içinde kalıp sonuca gitmeleri gerektiğini söyledi. Avcı, gelişen oyunlarını Fenerbahçe karşısında da sürdürmek zorunda olduklarını belirtti.   

CAMİA ZAFER BEKLİYOR 

Takım savunması, saha içi yardımlaşması, oyun coşkusu, kazanma azmi ve sorumluluk anlayışı ile iyi bir ivme yakalayan Trabzonspor’da camia da oyunculardan zafer bekliyor. Bordo-Mavili camia için Fenerbahçe maçlarının büyük önem taşıdığını bilmeyen yok. Son yıllarda da Fenerbahçe’ye karşı hem içerde hem de dışarıda büyük bir üstünlük kuran Trabzonspor, şampiyonluk yarışındaki iddiasını devam ettirme adına bu üstünlüğünü yine rakibine kabul ettirip sonuca gitmek istiyor. Futbolcular da zafere kilitlenmiş durumda. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun da derbi maçı öncesi oyuncuları ile bir araya gelerek onlara motivasyon konuşması yapması bekleniyor. 

Editör: TE Bilisim