Süper Ligin 37 haftasında yarın Çotanak Stadında  İstanbul temsilcilerinden Başakşehir ile karşılaşacak olan Giresunspor, bu maç için son provayı bu gün kendi tesislerinde yaptıktan sonra maç saatini beklemeye koyulacak.  Yeşil-Beyazlıların başarılı teknik direktörü Hakan Keleş, kendilerine sezon boyunca büyük destek veren taraftarları önünde  oynayacakları  son iç saha maçını kazanıp onları bir kez daha mutlu etmek istediklerini söyledi.

Taraftarların  olumlu tavrına  rağmen sezon boyunca sosyal medyada  acımasızca eleştirilere maruz kaldıklarını da dile getiren Keleş, ‘Bu takım birinci senesinde Süper Lig’e çıkıp ikinci senesinde ise  bu ligde kaldı. Artık bu olumsuzlukları geride bırakıp olaya bir de bu yönden bakmak gerekir. Bu şehrin öncelikle  tesise ihtiyacı var. Biraz da  tesis yapılması için gayret gösterelim” diye konuştu.

RİZESPOR 1. LİGDE MİSAFİR OLACAKTIR

Kalan iki maçımızı da kazanıp ardından yeni sezona hazırlanacağız

KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK

Süper Ligin geride kalan 36 haftasında beklediği sonuçları alamayarak  lig bitmeden küme  düşmeyi garantileyen  Çaykur Rizespor pazartesi günü sahasında Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. Deplasmanda aldıkları Göztepe ve Yeni Malatyaspor galibiyetlerinin ardından sahalarındaki Sivasspor maçından da 3 puanla ayrılmak istediklerini belirten Korkmaz, ‘Kalan 2 maçımızı da en iyi şekilde tamamlayıp ara vermeden gelecek sezonun hazırlıklarına başlayacağız’ dedi.

SAVAŞAN BİR TAKIM OLACAK

1. Ligde kalıcı değil misafir olacaklarını da dile getiren deneyimli teknik adam ,’ Önümüzdeki sezon işi baştan sıkı tutup sezon  sonunda  Çaykur Rizespor’u  gerçek yeri  olan Süper Lig’e  mutlaka döndüreceğiz. Kendisi burada aklı başka yerde değil, forması için canını dişine takıp savaşacak oyunculardan kurulu bir takım olacağız. Tüm Rizespor camiası bu konuda bize güvensin’ diye konuştu.

YARI FİNAL AŞKINA

1461 Trabzon, Bayburt’a Galibiyet Parolasıyla Hazırlanıyor

AK, MOTİVE EDİYOR

TFF 2.Lig Play-Off Çeyrek Final ilk maçında Genç Osman Stadı’nda karşı karşıya geldiği Bayburt Özel İdarespor karşısında deplasmandan 0-0 eşitlikle dönerek avantajı eline geçiren Trabzon temsilcisi 1461 Trabzon, işi Trabzon’da bitirecek. Seyirci üstünlüğünü de elinde bulunduracak olan Lacivert-Kırmızılı ekip, yarın Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda oynanacağı karşılaşmada turu geçeceğine inanıyor. Deplasmanda iyi bir oyun ortaya koyan ancak girdiği pozisyonları değerlendiremeyen 1461 Trabzon, bu kez işini şansa bırakmayacak. Lacivert-Kırmızılılarda teknik direktör Mehmet Ak da oyuncularıyla sık sık görüşmeler gerçekleştirerek Bayburtspor’u saf dışı bırakma konusunda motive ediyor. 

KUVVET VE TAKTİK ÇALIŞTI

Öte yandan 1461 Trabzon, Bayburt Özel İdarespor maçı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Teknik Direktör Mehmet Ak yönetiminde dün kuvvet ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren Lacivert-Kırmızılılar, bugün yapacağı son çalışma ile bu maçın hazırlıklarını tamamlayıp kampa girecek. 1461 Trabzon, galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Lacivert-Kırmızılılar, Bayburtspor’u kayıpsız geçtiği takdirde Yarı Finalde Bodrumspor-Sivas Belediyespor eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek. Bayburtspor karşısında mutlak galip gelmek istediklerini belirten Mehmet Ak, oyuncularının ortaya koyacağı mücadeleci ruhtan şüphe etmediğini söyledi. Ak, “Kendi seyircimiz önünde işi bitirmek istiyoruz” dedi. 

TUR GELECEK!

Ofspor, Fethiye’den çekinmiyor

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

TFF 3.Lig Play-Off Yarı Final ilk maçında Of İlçe Stadı’nda karşı karşıya geldiği Fethiyespor ile 1-1 berabere kalarak final umutlarını rövanşa bırakan Trabzon temsilcisi Ofspor, deplasmanda oynayacağı Fethiyespor karşılaşmasından çekinmiyor. 

Rakibiyle evinde berabere kalarak avantajını değerlendiremeyen Bordo-Mavililer, buna rağmen moral bozmuyor. Rövanş maçına umut dolu giden Ahtapotlar, turu geçeceğine inanıyor. 17 Mayıs Salı günü oynayacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Erdoğan Yılmaz yönetiminde dün yaptığı antrenmanla sürdüren Ofspor, bugün yapacağı çalışma ile bu maçın hazırlıklarına devam edecek. 

SARAL UMUT DOLU

Ofspor’da Başkan Olcay Saral da Fethiyespor karşısında turu geçeceklerine inanıyor. Sezon başından itibaren büyük bir mücadele verdiklerini ifade eden Saral, bu emeklerinin karşılığını turu geçerek alacaklarına inandığını belirtti. İlk karşılaşmada oyuncularının verdiği mücadeleden oldukça memnun olduğunu cümlelerine ekleyen Saral, “Play-Off maçları iki ayaklı zor maçlardır. 180 dakikalık mücadelenin ilk 90 dakikasını tamamladık. Sakatlıklarımız vardı. Oyun içinde de sakatlanan oyuncumuz oldu. Her şeye rağmen iyi mücadele ettik. Mağlup duruma düştüğümüz halde beraberliği sağladık. Rövanş maçına umutla gidiyoruz. Galip gelip turu geçeceğimize inanıyorum” dedi.   

KÜTAHYA GEÇİLECEK

Artvin Hopaspor, rövanşa umut dolu gidiyor

TEK YÜREK OLDULAR

TFF 3.Lig Play-Off Yarı Final ilk maçında Hopa İlçe Stadı’nda karşı karşıya geldiği Belediye Kütahyaspor’u 2-1 mağlup ederek rövanş öncesi avantajı eline geçiren Artvin Hopaspor, deplasman oynanacak karşılaşmaya umut dolu gidiyor. Finale çıkacağına inanan Mor-Beyazlılar, final öncesi tek yürek olmuş durumda. Belediye Kütahyaspor maçı hazırlıklarını teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde dün yaptığı taktik antrenmanla devam eden Hopaspor, bugün yapacağı çalışma ile bu maçın hazırlıklarına devam edecek. Mor-Beyazlılarda futbolcular galibiyet yemini etmiş durumda. Artvin Hopaspor’da, yönetim futbolcu ve taraftar birlik beraberlik içerisinde hareket ediyor.  

BERABERLİK YETİYOR

Artvin Hopaspor’da nefesler tutuldu. 2.Lig’e yükselme adına önemli bir adım atan Mor-Beyazlılar, Belediye Kütahyaspor karşısında mağlup olmaması durumunda tur atlayacak. Statüye göre, Play-Off Müsabakalarında iki maç sonunda, galibiyet veya beraberlik sayılarının eşit olması halinde, toplamda daha fazla gol atan takım tur atlar. Atılan gollerin eşit olması halinde ise, ikinci müsabaka sonunda on beşer dakikalık iki uzatma devresi oynanır. Uzatma devrelerinde de eşitliğin bozulmaması durumunda, kazanan takım penaltı vuruşları sonucunda belirlenir. Hopa, Kütahya’yı geçmesi durumunda Bursa Yıldırım-Arnavutköy Belediyesi eşleşmesi galibiyle finalde karşı karşıya gelecek. 

BAYBURT SAVAŞACAK

Sarı-Siyahlılar, 1461 Trabzon deplasmanından zaferle dönmenin hesaplarını yapacak

TFF 2.Lig Play-Off Çeyrek Final ilk maçında evinde berabere kaldığı Trabzon temsilcisi 1461 Trabzon karşısında, yarın deplasman oynayacağı maça galibiyet parolasıyla hazırlanan Bayburt Özel İdarespor, rakibini saf dışı bırakmanın yollarını arayacak. Seyirci avantajıyla ilk maçta istediği sonucu elde edemeyen Sarı-Siyahlılar, 1.Lig yolunda önemli bir engeli aşmanın hesaplarını yapıyor. Karadeniz derbisinde rakibiyle oynayacağı maç öncesi tek yürek olan Bayburtspor, 1461 Trabzon maçı hazırlıklarını dün yaptığı çalışma ile sürdürdü. Teknik direktör Taner Araz yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren Sarı-Siyahlılar, bugün yapacağı son çalışmanın ardından Trabzon’a hareket edecek. Bayburtspor’un tur atlaması için mutlak galibiyete ihtiyacı var.

EYNESİL BELEDİYE KOLLARI SIVAYACAK

Bölgesel Amatör Lig’de normal sezonu lider olarak tamamlayarak Bölge Finalleri maçları oynamaya hak kazanan ve Bölge Finalleri’nde karşı kaşıya geldiği rakipleri Çarşıbaşı Belediyesi ve Doğubayazıt Belediyespor’u saf dışı bırakarak 28 yıl sonra profesyonel lige yükselen Giresun temsilcisi Eynesil Belediyespor, güçlü bir yönetim oluşturmak için kolları sıvadı. Eynesil Belediyespor’da başkan Nail Civil, 2022-2023 sezonunda mücadele edecekleri 3. Lig için güçlü bir yönetim oluşturacaklarını söyledi. Giresun Üniversitesi’nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu programa katılan Başkan Nail Civil, bir ay içinde olağanüstü genel kurul yaparak yeni yönetimlerini oluşturacaklarını ve yeni sezona güçlü bir şekilde gireceklerini ifade etti. 

Editör: TE Bilisim