Büyük bir özlemle beklediği şampiyonluğa bu sezon ulaşan Trabzonspor kupasına kavuştu. Denizde yaşanan kutlamaların ardından Akyazı Medical Park Stadı’nda devam eden şampiyonluk kutlamaları lazer, ışık ve havai fişek gösterileriyle muhteşem görüntülere sahne oldu. Tribünleri dolduran taraftarlar önce sanatçıların şarkıları ile coştu. 

Horon ve kolbastı görüntüleri ile iyice ısınan Bordo-Mavili taraftarlar, meydanlarda ışıklı kutlamalarla yaptıkları görsel şovu statta da tekrarladılar. Mükemmel görüntülerin yaşandığı kutlamalarda sezonun kahramanları futbolcuların tek tek platforma davet edilmesiyle coşku daha da tavan yaptı. Şampiyonluk kupasının kaldırılmasının ardından gecenin assolisti Demet Akalın dansçılarıyla birlikte sahneye çıkarak taraftarları iyice coşturdu. 

Şampiyonluğa özel forma

Trabzonsporlu futbolcular, şampiyonluk için özel yaptırılan formasıyla dün akşam kutlamalara katıldı. Bugün oynanacak olan Altay maçına da yeni formasıyla çıkacak olan Bordo-Mavililer, şampiyonluk formasını şöyle tanıttı; “Göğsünde Ay-Yıldızıyla, gold rengi özel armasıyla, şampiyon takımın şampiyon forması kupasını almak için sahneye çıkıyor!” Bordo-Mavili futbolcular da kendi özel seçtikleri şarkılarla platforma çıkarken muhteşem görüntüler oluştu. 

Ömür ve Siopis'in kol bastı şovu

Şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkan kolbastı ekibinin içinde Bordo-Mavili ekibin yıldız oyuncuları Abdülkadir Ömür ile Siopis de yer aldı. Kolbastı oynamak için sahneye çıkan ekibin içinde adeta Truva yapan ikilinin kolbastı oyunu ayakta alkışlandı.

Dünya basını akın etti

Süper Lig Şampiyonu Trabzonspor dün akşam görkemli bir tören ile şampiyonluğu kutladı. Antalyaspor maçı sonrası yapılan kutlamalarla dünyanın gündemine oturan Bordo-Mavili ekibin şampiyonluğunu haberleştirmek adına Trabzon’a çok sayıda yabancı basın mensubu geldi. Elf Voetbal, Foston Sport, Marca, Nemzeti Sport, Record ve Tuttosport muhabirleri kutlamaları tribünden  yakından takip ederken muhteşem görüntüleri dünyaya servis ettiler. Bu arada FIFA da resmi twitter sayfasından Trabzonspor’un muhteşem şampiyonluk kutlamalarını paylaştı.

Dorukhan duygulandırdı

Trabzonsporlu futbolcu Dorukhan Toköz platforma, bir süre önce hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık’ın formasıyla çıktı. Sahneye Sezen Aksu’nun “Doymadım, doyamadım sevmelere seni ben’ şarkısıyla çıkan Dorukhan’ın bu hareketi ayakta alkışlandı. 

Editör: TE Bilisim