Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Edin Visca kamptaki görüntüsüyle yeni sezonda da Avcı’nın en önemli kozlarından birisi olacağını gösterdi. Bordo-mavililerin yurt dışı kamp çalışmaları kapsamında Avusturya’da devam eden 2.etap çalışmalarında da oldukça istekli ve hırslı bir görüntü sergileyen tecrübeli oyuncu yeni sezon için taraftarlara mesaj gönderdi. Başarılı oyuncu çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek “Her iki kamp yeri de mükemmel. İlk kampımız gerçekten çok iyi geçti diyebilirim. Avusturya’da da kamp yerimiz her anlamda çok iyi. Ve burada oynayacağımız iki hazırlık maçıyla da sezona en iyi şekilde girmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İLK HEDEF KUPA

Bosnalı oyuncu “Kampımız biter bitmez çok önemli bir maçımız var. Süper Kupa… Onu çok istiyoruz. Takım olarak da buna inandık. Süper Kupa’yı kazanarak o moralle de lige başlamak istiyoruz. Hedefimiz Kupa ve ligin ardından Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki maçımıza odaklanacağız. Ancak orada ön elemeyi geçip bir an önce gruplara kalmak istiyoruz. Arkadaşlarla da aramızda konuştuğumuzda bunun için bütün gücümüzü sahaya yansıtacağımızı söyleyebilirim” şeklinde konuştu. 

Trabzonspor taraftarının kendilerinden beklentisini çok iyi bildiklerine de vurgu yapan Visca “Taraftarımız gerçekten mükemmel. Biz de onlara layık olabilmek için en iyisini yapmak için çalışacağız.  Ancak taraftarımızın da bize güvenmesini ve her zaman olduğu gibi desteğini sonuna kadar sürdürmesini istiyoruz” dedi.
Nurgül GÜNAYDIN/AVUSTURYA
 

Editör: TE Bilisim