İKRAM VAR PUAN YOK

TFF 2.Lig Beyaz Grubun zirve için iddialı ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon, yarın Ortahisar Yavuz Selim Sahası’nda Ankara Demirspor’la karşılaşıyor. Saat 13.00’da başlayacak mücadeleyi Semih Kurt yönetecek. Bu maçı mutlaka kazanmak için sahaya çıkacak olan Kırmızı-Lacivertliler işi baştan sıkı tutup 1.Lig hedefi doğrultusunda beklenmedik kayıp yaşayarak yara almak istemiyor.

Hafta arası yapılan antrenmanlarda oyuncularına Niğde maçını hatırlatarak adeta beyinlerini yıkayan teknik direktör Osman Özköylü, “Rakibin kolayı zoru yok, bizim bir hedefimiz var ve bu yolda her maçımız bir final” diyerek çok dikkatli olmalarını istedi. Temsilcimiz bu maç öncesi oynadığı 16 maçta topladığı 33 puanla 3. sırada bulunurken, Ankara Demirspor ise 23 puanla 8.durumda yer alıyor.

STAT: ORTAHİSAR YAVUZ SELİM

HAKEM: SEMİH KURT

SAAT: 13.00

BİTSİN ARTIK BU ÇİLE

İkisi sahasında olmak üzere son oynadığı üç maçtan da yenik ayrılarak puan alamayan ve yerleştiği ligin dibinden kurtulamayarak taraftarını üzen TFF 2.Lig Beyaz Gruptaki temsilcilerimizden Gümüşhanespor, yarın evinde Play-Off hedefi peşinde koşan Kocaelispor ile karşı karşıya geliyor. Yenişehir Stadında saat 13.00’da başlayacak mücadeleyi Yakup Bakır yönetecek. İyi futbol sergiledikleri son maçlarda yaşadıkları bariz hakem hataları yüzünden kazanacakları maçlardan puansız ayrılmak zorunda kaldıklarını söyleyen Gümüşhanespor teknik direktörü Galip Gündoğdu, “Umarım yarın da böyle bir talihsizlik yaşamayız. Canımızı dişimize takacağız, bu maçı mutlaka kazanacağız” diye konuştu. 

STAT: YENİ ŞEHİR

HAKEM: YAKUP BAKIR

SAAT: 13.00

ŞAHİNLER YÜKSEK UÇAR!

Deplasmanda oynadığı son iki maçta Kastamonu ve Mamakspor’u mağlup ederek 3 maç süren galibiyet özlemini gideren 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Pazarspor, yarın evinde 1922 Konyaspor ile kapışıyor. Pazar ilçe Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak mücadeleyi Sezer Yalçın yönetecek. Mavi-Beyazlıların teknik direktörü Cafer Aydın, “Hedefimiz olan Play-Off grubuyla aramızda sadece bir puanlık fark kaldı. İlk yarının kalan iki maçını da kazanarak bu yarıyı ilk 5’in içinde tamamlamak istiyoruz. Konya’dan alacağımız üç puanla bu hedefe bir adım daha yaklaşacağız” dedi.

STAT: PAZAR İLÇE

HAKEM: SEZER YALÇIN

SAAT: 13.00

TIRMANIŞ ZAMANI

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta ligin dibinden kurtulma savaşı veren Bayburt Özel İdarespor, evindeki son maçında Tarsus İdmanyurdu’nu 1-0 mağlup ederek hem galibiyet hasretini dindirmiş hem de puanını 14’de yükselterek üzerindeki takımlara yaklaşmıştı. Sarı-Siyahlılar bu moralle yarın İstanbul’da 16 puanlı Pendikspor’un karşısına çıkıyor. Pendik İlçe Stadı’nda Stadında saat 13.00’da başlayacak mücadeleyi Ömer Faruk Turtay yönetecek. Deplasmanda 8 maçtır kazanamayan Sarı-Siyahlılar yarın sahadan galibiyetle ayrılarak tırmanışa geçmek için mücadele edecek.

STAT: PENDİK

HAKEM: ÖMER FARUK TURTAY

SAAT: 13.00

ARHAVİ ÖZLEM GİDERECEK

TFF 3.Lig 3.Grup’ta bekleneni veremeyerek 15 maçta 2 galibiyet 2 beraberlikle 8 puan toplayıp 18 takımlı grupta son sırada yer alan Arhavispor, yarın evinde 15 puanlı Gölcükspor ile karşılaşıyor. Arhavi İlçe Stadında saat 13.00’da başlayacak mücadeleyi Tarık Güldal yönetecek. Sahasında oynadığı son 7 maçta galip gelemeyen Sarı-Siyahlılar, deplasmanda 5 maçtır kazanamayan rakiplerini mağlup ederek son sıradan kurtulmak istiyor. Arhavispor antrenörü Ufuk Sarı, “Tek düşüncemiz 3 puandır, bunu da almayı başaracağız” dedi.

STAT: ARHAVİ İLÇE

HAKEM: TARIK GÜLDAL

SAAT: 13.00

KELKİT’İN HESAP GÜNÜ

TFF 3.Lig 4.Grup’ta uzun süre götürdüğü liderliği 68 Aksaray’a kaptıran 1954 Kelkit, yarın deplasmanda karşılaşacağı rakibini mağlup ederek unvanını geri almaya çalışacak. Aksaray Dağılgan Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak zorlu mücadeleyi Can Cengiz yönetecek. Yeşil-Beyazlıların teknik direktörü Ulaş Ulusan, “İlk yarının son maçında 2 puan önümüzdeki rakibimizi mağlup ederek bu yarıyı lider bitirmek istiyoruz. İyi hazırlandık, bunu da başaracağımıza inanıyorum. Oyuncularımız gerekeni yapacaktır” diye konuştu.

STAT: DAĞILGAN

HAKEM: CAN CENGİZ

SAAT: 13.00

YOMRA İNANDI

TFF 3.Lig 2.Grup’ta başarılı biz sezon geçiren ve 4.sırada yer bularak zirve için iddialı hale gelen Yomraspor, yarın Ege’de 29 puanlı lider Fethiyespor’u averaj farkıyla ikinci sıradan takip eden Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Nazilli İlçe Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak karşılaşmayı Serkan Önsal yönetecek.

Moral, motivasyon ve form olarak iyi durumda olduklarını söyleyen Yomraspor teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, peş peşe aldıkları iyi sonuçlarla geldikleri iddialı konumu muhafaza etmek için sahadan puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi. Zıvalıoğlu, “Zor maç olacak ama en az rakibimiz kadar bizim de kazanma şansımız var” dedi.

STAT: NAZİLLİ İLÇE

HAKEM: SERKAN ÖNSAL

SAAT: 13.00

Editör: TE Bilisim