HOPASPOR’DA NELER OLUYOR?

İstifanın gerekçesi ile ilgili bir açıklama yapan İdari Menajer Hamim Meral şunları söyledi; “Artvin Hopaspor’un yapılan iki olağan kongresi sonucunda yönetimin oluşmaması üzerine Divan Başkanımız Casim Cihan’ın daveti üzerine bu zor görevi üstlendik. Pandemi koşulları göze alındığında, maçların seyircisiz oynanacak olması ciddi kombine bilet ve saha içi reklamı ücreti kaybı oluşturacaktı, ayrıca; her maç öncesi PCR testi ücreti de cabasıydı.

YENİ BAŞKAN GÖKSEL CİHAN

Artvin Hopaspor’da İmdat Uçan’ın başkanlıktan istifa etmesinin ardından mevcut yönetim kurulu kendi içinde yeni başkanını seçti. Başkan vekili Göksel Cihan, Artvin Hopaspor’un yeni başkanı seçildi. Mor-Beyazlı ekipte yeni yönetim kurulunun görev bölümü ise şöyle oluştu; Başkan Vekili: Kemal Makar, Reşit Merttürk, Alişan Ender Topaloğlu, Başkan Yardımcısı; Osman Akkaya, Fatih Terbıyık, Osman Görkem Bayraktar, Gökhan Şevket Aydemir, Mali İşler: Göksel Cihan, Kemal Makar, Osman Akkaya, Savaş Gazioğlu, Reşit Merttürk, Fatih Terbıyık, Futbol Şube ve Altyapı: Osman Akkaya, Adem Çakmak, Gökhan Şevket Aydemir, Yusuf Topçu, Kulüp Güvenlik Sorumlusu: Alişan Ender Topaloğlu, Yücel Ustabaş, Taraftar Sorumlusu: Yücel Ustabaş, Özgen Akbıyık, Celal Çakır, Protokol ve Stadyum Sorumlusu: Taner Yılmaz, Osman Görkem Bayraktar, Rıfat Acar, Tesis Sorumlusu: Osman Akkaya, Celal Çakır, Enver Topaloğlu, Taner Yılmaz, Yusuf Topçu, Dış İlişkiler: Murat Gedik, Şeref Yıldız, Osman Görkem Bayraktar, Rıfat Acar.

ARHAVİ DESTEK BEKLİYOR

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden ve sezonun ilk yarısını 8 puanla son sırada tamamlayan Arhavispor, ikinci yarıya odaklandı. Lige tutunma savaşını kazanmak isteyen Sarı-Siyahlılar, camiadan destekbekliyor. Arhavispor Kulübü’nün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle; “1955 Yılında Kurulan ve Amatör liglerde mücadele edip 2020 yılında TFF 3.Lige şampiyonlukla yükselen Arhavispor’umuza tüm ilimizin ve bölgemizin ileri gelenlerini desteğe çağırıyoruz. Ligdeki konumumuz itibari ile Profesyonel liglerdeki tecrübesizlik, ekonomik imkansızlıklar dolayısıyla daha güçlü transferler yapıp artık bölgeye, ilimize hizmet eden kalıcı profesyonel olarak kalmak istiyoruz. Sizlerden isteğimiz Arhavi’ye ve Arhavispor’a maddi ve manevi destektir. Artık profesyonel liglerde olan Türkiye Kupası’nda ve TFF 3.Lig’de mücadele eden bir takımın yalnız bırakılmamasını istiyoruz.

Çok geç olmadan herkesi göreve davet ediyoruz.Gelin bunca yıl sonra kazanılmışlığı koruyup onu yüceltelim.Herkesi taşın altına elini koymaya davet ediyoruz.Unutmayın başka Arhavi yok.”

‘BU SEZON ŞAMPİYON OLMAYI ÇOK İSTİYORUZ’

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Lig Radyo’da katıldığı programda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Kulübün yapısal işleyişine dair birçok şeyi değiştirdiklerini söyledi. Göreve geldikleri günden bugüne ayakları yere basan bir kulüp ve iyi bir takım ortaya koymaya çalıştıklarının altını çizen Başkan Karaahmet, “Biz geldiğimizde nasıl bir sorumluluk aldığımızı bilerek geldik. Ancak bilmediğimiz tarafları da çıktı. Ama biz bu işi yine de yapacağız. Geldiğimizde mevcut durum  kulüplerin genel durumu ile çok farklı değildi. Borç ekonomik yönetim tarafını bazen doğru ayarlayamıyorlar.

BİLMEDİĞİMİZ TARAFTAR ORTAYA ÇIKTI

Bizde de Giresunspor aynı durumdaydı borç yükü bir hayli fazla olan bir kulüptü. İnsanların Giresunspor ile alakalı umutları bitmişti. Biz geldiğimizde bunu bilerek geldik. Ancak bilmediğimiz tarafları da çıktı ama biz bu işi yine de yapacağız çünkü insanların umutları hayalleri var. Her şehrin takımı kendisi için çok önemli. Biz de arkadaşlar ile bir araya gelerek ayaklarımız yere bassın haddimizi bilelim ve iyi bir takım ortaya koyalım dedik. Yönetimiyle, taraftarıyla, sevenleriyle, futbol takımıyla bu birliği sağlayalım istedik. Giresunspor’da alışagelmiş doğrular var ancak onlar doğrular değil.

ŞEFFAF BİR YÖNETİM ANLAŞIYI İLE İLERLİYORUZ

Karaahmet, göreve geldikleri günden beri kulüple ilgili her şeyi paylaştıklarını vurgulayarak, “En önemli nokta şeffaf olmak, biz bütün hesaplarımızı bütün yönetim kurulu ile paylaşıyoruz. Merak eden görmek isteyen herkese de açıkça şunu söylüyoruz gelin ve dilediğiniz bilgiye ulaşın. Biz burada olduğumuz sürece saklayacağımız bir şey asla olamaz, kim neyi bilmek istiyorsa her şey açık. Çünkü bu kulüp 2 milyon Giresunlunun” dedi.

Hekimoğlu Trabzon, erteleme maçını kazanıp sezonun ilk yarısını moralli tamamlamak istiyor

KOCAELİ GEÇİLECEK

Kırmızı-Lacivertlilerin yaptığı çalışmayı Başkan Celil Hekimoğlu’da kurmaylarıyla birlikte izledi

TEK HEDEF GALİBİYET

Hedefini TFF 1.Lig olarak belirleyen ve oluşturduğu güçlü kadrosunu deneyimli teknik adam Osman Özköylü’ye emanet eden TFF 2.Lig Beyaz gruptaki temsilcimiz Hekimoğlu Trabzon, ilk yarının erteleme maçında 14 Ocak Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Kocaelispor için çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncularının hırsından ve çalışma azminden son derece memnun olan teknik direktör Osman Özköylü sık sık uyarılarda bulunarak hatalardan arınmalarını sağlamaya çalışıyor.

BAŞKAN KURMAYLARIYLA İZLEDİ

Bu arada teknik direktör Özköylü yönetiminde dün akşam gerçekleştirilen taktik çalışmayı Kırmızı-Lacivertlilerin Başkanı Celil Hekimoğlu, Başkan Vekili Suat Hekimoğlu, Başkan Yardımcısı Sami Karaman, Genel Sekreter Hakan Sağlam ve yönetim kurulu üyelerinden Akın Çelik, Kadir Kantekin ile Ersu Kalfa da izlediler. Öte yandan temsilcimiz çalışmalarına bu gün de devam edecek. Lacivert-Kırmızılı ekip, sezonun ilk yarısını galibiyetle tamamlamak istiyor.

OFSPOR’DA ÖNCELİK SAVUNMA

İkinci yarı hazırlıklarına başlayan Ofspor, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Önceliği savunma hattına veren Bordo-Mavili ekip, ihtiyaç duyulan diğer mevkiler için de girişimlerini sürdürüyor. Teknik direktör Kadir Kar’ın verdiği raporlar doğrultusunda menajer Savaş Topaloğlu da belirlenen oyuncularla görüşmeleri sürdürüyor. Sezonun ilk yarısını 25 puanla 5’inci sırada tamamlayan ve hedefini 2.Lig olarak belirleyen Ofspor, bu hedefe ulaşma adına kadrosuna katacağı oyuncuları da özenle seçmek istiyor. Bordo-Mavililer, daha önce Avusturya ekibi Kapfenberg’ten orta saha oyuncusu İbrahim Bingöl ve Elazığ Karakoçan takımından 10 numara Barış Çiçek’i transfer etmişti. Sezonun ilk yarısında oynadığı 15 maçta 22 gol atıp, 19 gol kalesinde gören Ofspor, savunmayı güçlendirip ikinci yarıda fırtına gibi esmeye hazırlanıyor.

YOMRA TAARRUZDA!

TFF 3.Lig 2.Grup’ta sezonun ilk yarısını 24 puanla 5’inci sırada tamamlayan Yomraspor, ikinci yarı için kadrosunu güçlendirme adına kolları sıvadı. Teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu’nun verdiği raporlar doğrultusunda girişimlerini sürdüren Mor-Beyazlı yönetim, nokta atışı transferlerle ikinci yarıda Play-Off’larda mücadele etmenin planlarını yapıyor. Sezonun ilk yarısında ortaya koyduğu performansı ikinci yarıda da devam ettirmekte kararlı olan Yomraspor, ay sonunda başlayacak olan ikinci yarıya kadar açıklarını kapatmak amacında. Teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu, iyi bir ilk yarı geçirdiklerini, sezonun ikinci yarısında da hedefe ulaşma adına çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

PAZAR’DA SERİ SONU 1-1

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta ikisi deplasmanda olmak üzere son 3 maçında 3 galibiyet alarak Play-Off Grubunda yer bulan Pazarspor, erteleme maçında evinde karşılaştığı Pendikspor’la 1-1 berabere kalarak bir puanla yetinindi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Mavi-Beyazlılar aradıkları gole 13. dakikada Savaş Çakır’la kavuştular. Bu dakikada topla buluşan Savaş, topu düzgün bir vuruşla Pendik filelerine gönderdi ve karşılaşmanın ilk yarısı Mavi-Beyazlıların 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Yenilgiden kurtulmak için ikinci yarıda daha atak bir futbol sergileyen Pendikspor’un çabası 57. dakikada sonuç verdi. Kazanılan penaltıyı gole çeviren Göksu Türkdoğan skoru 1-1 yapan golü kaydetti. Pazarspor bu golden sonra yeniden öne geçmek için ataklarını sıklaştırdı. 84. dakikada kırmızı kart gören Atakan, Pendikspor’u 10 kişi bıraktı. Mavi-Beyazlıların kalan dakikalarda ki çabası sonuç vermeyince 1-1 biten maç sonunda takımlar sahadan 1’er puanla ayrıldılar. Bu sonuçtan sonra Pazarspor ligin ilk yarısını 4. sıradaki Kırşehirspor’la birlikte 33’er puanla tamamlayarak Play-Off grubundaki yerini korudu.

BAYBURT’UN TALİHSİZLİĞİ!: 3-2

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta beklentilerden uzak bir performans sergileyerek ligin dibine demir atan Bayburt Özel İdarespor, erteleme maçında deplasmanda karşılaştığı Kırklarelispor karşısında büyük bir talihsizlik yaşadı. Sarı-Siyahlılar 60 dakika on kişi oynayıp, iki kez öne geçtikleri müsabakanın uzatma dakikalarında yedikleri golle sahadan puansız  ayrılmak zorunda  kaldılar. Karşılaşmanın henüz 1. dakikasında Ahmet Üstün’ün  golüyle öne geçen Sarı-Siyahlılar 14. Dakikada  Kubilay Akyüz’ün golüne engel olamayınca  Kırklareli beraberliği sağladı: 1-1.

UZATMADA YIKILDILAR

32.dakikada kırmızı kart gören  Salih Seyis, Bayburt’u 10 kişi bıraktı ve ilk yarı 1-1 sonuçlandı. On kişi kalmasına karşın ikinci yarıda da iyi futbolunu sürdüren Bayburt Özel İdarespor 57. dakikada Savaş Yorulmaz ile yeniden öne geçti: 2-1. Yenik duruma düşen Play-Off iddiasındaki Kırklareli, Bayburt’un 10 kişi kalmasından da yararlanarak kurduğu baskıyı 61.dakikada Kubilay’ın attığı golle sonuçlandırdı: 2-2. Karşılaşmanın bu sonuçla bitmesi  beklenirken  Kırklareli 90 artıda İbrahim ile bir gol daha bularak ölüp ölüp dirildiği maçtan 3 puanla ayrılırken, Bayburt ise yaşadığı büyük talihsizliğe isyan etti.

SERPİL TEK İSKOFYA’DA

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 7.Grup’ta mücadele eden ve ligin ilk yarısını hiç yenilgi almadan topladığı 20 puanla lider olarak tamamlayan Çarşıbaşı İskofyaspor, deneyimli pasör Serpil Tek’i kadrosuna alarak gücüne güç kattı. 1988 İstanbul doğumlu olan Serpil Tek, Galatasaray altyapısında voleybola başladıktan sonra sırasıyla Şişli SK, Bolu Belediye, Trabzon İdmanocağı, Bartın, Samsun Anakent ve Bozüyük takımlarında forma giyip 3 şampiyonluk yaşadı, son olarak yer aldığı Arnavutluk  ekibi Agri Tourism Huqi Volley ile de mutlu sona ulaştı. Başarılı pasör, İskofyaspor’da da şampiyonluk sevinci yaşamak istiyor.

SULTANLAR KÖTÜ BAŞLADI!: 3-0

Sezonun ilk yarısını namağlup lider olarak tamamlayan İskofyaspor ikinci yarıya kötü bir başlangıç yaptı. Dün deplasmanda Ordu Çamlık ile karşı karşıya gelen Sultanlar, müsabakayı 25-23, 25-23 ve 26-24’lük setlerle 3-0 mağlup tamamladı. Bu yenilgi ile İskofyaspor, liderliği de rakibi Ordu Çamlıkspor’a kaptırdı. Önümüzdeki iki haftayı (biri hükmen galip, biri BAY haftası) maç oynamadan geçirecek olan İskofyaspor, 13.hafta maçında 31 Ocak Pazar günü Çorum deplasmanında Osmancıkspor ile karşı karşıya gelecek.

BÜYÜKŞEHİR TUTULMUYOR!: 36-25

Türkiye ErkeklerHentbol 1.Ligi’nde mücadele eden Trabzon Büyükşehir Belediyespor, 14.hafta maçında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynadığı müsabakayı 36-25’lik skorla kazanmayı bildi. İlk yarıyı 15-11 önde tamamlayan Bordo-Mavililer, baştan sona kadar üstün oynadığı müsabakayı da farklı kazanarak zirve takibini sürdürdü. 13’üncü maçında 10’uncu galibiyetine imza atan Trabzon BB, puanını 20 yaparken üçüncü sıradaki yerini korudu.

Editör: TE Bilisim