OFSPOR KENETLENDİ
 
TFF 3.Lig 1.Grup’ta zirve mücadelesi veren Ofspor, Perşembe günü sahasında oynayacağı Manisaspor maçını bekliyor. Hazırlıklarını sürdüren Bordo-Mavili ekip, lig sonuncusu Manisaspor karşısında kötü bir sürpriz yaşamak istemiyor. Rakibi ciddiye alan Ofspor’da teknik adam Kadir Kar, geçtiğimiz hafta sonunu maç oynamadan geçirdiklerini, Manisaspor maçına hazırlanmak için önlerindeki zamana iyi kullanmaya çalıştıklarını söyledi. Bir maç eksiği ile ligde 22 puanla dördüncü sırada yer alan Ofspor, Manisaspor engelini geçip yoluna devam etmek istiyor.
 

ARHAVİ ÖYLE MUTLU Kİ
 

TFF 3.Lig 3.Grup’ta oynadığı 12 maçta sadece 1 galibiyet ve 2 beraberlik alırken 9'da yenilgi yaşayarak topladığı 5 puanla sonuncu sıraya demir atan Arhavispor, 13'üncü hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Erbaaspor'u 3-1 mağlup ederek hem ikinci galibiyetini aldı, hem de moral buldu. Sarı-Siyahlıların Teknik Direktörü Ufuk Sarı, “Karşılaşmanın başından son düdüğe kadar üstün bir futbol sergileyerek sahadan farklı bir galibiyetle ayrılmamızı sağlayan futbolcularımı kutluyorum. Bu maçın bizim için dönüm noktası olmasını istiyoruz. Önümüzdeki haftalarda alacağımız galibiyetlerle tırmanışa geçeceğimize inanıyorum” dedi. Sarı-Siyahlı ekip, Perşembe günü sahasında oynayacağı Ispartaspor maçı odaklandı.
 
 
HOPA TELAFİ EDECEK

 
TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Artvin Hopasıpor'da mutlak galibiyet amacıyla çıktıkları Çankaya maçında alınan beklenmedik yenilginin şoku yaşanıyor. Bu maçı kazanarak galibiyet özlemlerine son vermek istediklerini ancak beklenmedik bu yenilgi ile adeta şok yaşadıklarını belirten teknik direktör İsmail Cem Cambaz, “Futbolda böyle sürprizler her zaman vardır ancak bu maçta bizim başımıza gelmesini doğrusu hiç beklemiyorduk” dedi. Bu arada Mor-Beyazlılar bu yenilgi ile 16 puanda kalarak 11. sıraya indiler. Mor-Beyazlı ekip, Perşembe günü deplasmanda Fatsa Belediyespor ile oynayacağı müsabakayı kazanarak, Çankaya yenilgisini unutturmak istiyor.
 

BAYBURT SOS VERİYOR!
 
12 maçta topladığı 10 puanla sondan ikinci sıraya inen TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bayburt Özel İdarespor'da işler iyi gitmiyor. Son maçında deplasmanda Sivas Belediyespor'a 4-0 mağlup olarak art arta oynadığı 7 maçta da galip gelemeyen Sarı-Siyahlılar adeta kazanmayı unuttu. Bayburt’un teknik direktörü Bülent Topuzoğlu, “Sergilediğimiz futbolu maalesef sonuca yansıtamıyoruz. Haliyle de hakkımız olan puanları alamıyoruz. Ancak bu hep böyle gitmeyecek, bu zaafımızı bir an önce gidermek ve ligin altından kurtulmak zorundayız. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi. Sarı-Siyahlılar, yarın sahalarında oynayacakları Bodrum maçını kazanıp moral bulmak istiyor.
 
 
KELKİT'İ HIRS BASTI

 
TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden 1954 Kelkit Belediyespor, üç puan umuduyla çıktığı deplasmanda 52 Orduspor karşısında beklenmedik bir yenilgi alarak sahadan 3-0'lık skorla mağlup ayrılmıştı. Bu sonuçtan sonra liderliğe ise deplasmanda Düzcespor'u 2-1 mağlup eden  68 Aksaray yükselmişti. 52 Orduspor karşında  beklemedik bir sonuç alarak çok üzüldüklerini ancak morallerini bozmadıklarını belirten Yeşil-Beyazlıların teknik direktörü Ulaş Ulusan, “Bu bizi daha da kamçıladı, kaybettiğimiz liderliği geri almak için hırs yaptık. Çarşamba günü sahamızda karşılaşacağımız Sultanbeyli Belediyespor'u mağlup ederek bu yenilginin stresinden çıkacağız” dedi.


 
Editör: TE Bilisim