KÖTÜ SONUÇLAR BİZİ ÜZÜYOR

Uzun yıllar yeşil-mavili kulüpte yöneticilik yapan efsane isimler Cengiz, Zehiroğlu, Çolak ve Eyupoğlu, Vedat Peker’in Çayeli’ deki evinde bir araya geldiler. Efsane isimler Rizespor’ da görev yaptıkları dönemlerde yaşadıkları anıları tazeleyip bol bol sohbet ettiler.  Eski yöneticilerden Vedat Peker, ortak sevdalarının Rizespor olduğunu belirterek, “Rizespor bizim sonu olmayan aşkımız. Her zaman yanında ve destekçisiyiz. Takımımızın bu sezon gösterdiği kötü performans her Rizeliyi olduğu gibi beni de çok üzüyor.  Rizespor bir an önce toparlanıp içinde bulunduğu durumdan kurtulup çıkışa geçmesini istiyorum” dedi.

HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ

Rizespor’un eski Asbaşkanlarından Nurettin Cengiz, her zaman Rizespor’un yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirterek, “Rizespor hem tesis hem de ekonomik olarak iyi şartlara sahip. Buna rağmen son yıllarda sportif olarak beklenen başarıyı gösteremiyor.  Rizespor’u daha iyi yerlere getirmek için atılacak adımlar kaliteli transferlerle birlikte genç ve yetenekli oyuncularla sportif başarıyı getirecektir. İyi ve kaliteli transferlerle birlikte kendi yıldız oyuncusunu yetiştirmekle birlikte sportif başarı gelecektir” dedi. Yeşil-Mavili kulübün eski Genel Kaptanlarından Yılmaz Zehiroğlu, Rizespor’un başarısı için herkese büyük görev düştüğünü belirterek, “Bu zor günlerde birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Futbolcularımıza güveniyoruz. Onların yanındayız. Zor günleri moral ve motivasyonla aşıp başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi. Eski yöneticilerden Resul Çolak, Rizespor’da görev yapan eski yöneticiler olarak bir araya gelip fikir alış verişinde bulunup anıları tazelediklerini ifade etti.

Kırmızı-Lacivertliler, Erzincanspor deplasmanında ne attı ne yedi

HEKİMOĞLU 1 PUANLA YETİNDİ: 0-0

TFF 2.Lig Beyaz Grupta Play-Of mücadelesi veren Hekimoğlu Trabzon, yeni teknik direktörü Bayram Toysal ile çıktığı ilk maçta deplasmanda grubun bir başka iddialı ekibi 24 Erzincanspor ile karşı karşıya geldi. Sahaya mutlaka galibiyet için çıkan iki ekibin mücadelesinde taraftar yakaladıkları pozisyonları gole çeviremeyince ilk 45 dakika 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Müsabakanın ikinci yarısında da değişen bir şey yoktu. Bir yandan galibiyet golünü kovalayan, ancak diğer yandan da bir kaza golüne kurban gitmek istemeyen ekiplerin kontrollü futbolu taraflara gol getirmedi ve karşılaşma başladığı gibi golsüz sonuçlandı. Bu sonuçtan sonra Hekimoğlu Trabzon 42 puanla 2. sıradaki yerini korurken bir maçı eksik Erzincanspor’da 38 puanla Play-Off grubundaki yerini korudu.

STAT: M.Atletizm Pisti

HAKEMLER: Sait Tuzcu**, Turgut Evran**, Cankut Gönenç**

24 ERZİNCANSPOR: Murat Demir**, Abdullah Balıkuv**, Yunus Emre Çakır**, Hakan Demir**, Oğuz Özden**, Batuhan Salman* (Dk.70 Emirhan*), Samed Karakoç**, Uğurcan Bekçi**, Rıdvan Türker**, Sefa Akgün** (Dk.86 Mehmet Kuruoğlu?), Ethem Erboğa* (Dk.70 Ozan Papaker*)

HEKİMOĞLU TRABZON: Abdülaziz Demircan* (Dk.29 Emre Satılmış**), Uğur Arslan Kuru**, Onur Akdeniz**, Yasin Palaz**, Bahadır Erol**, Oğuz Kocabal**, Serkan Odabaşoğlu**, Eray Ataseven** (Dk.90 Samet?), Burhan Eşer**, Halil İbrahim Tuna** (Dk.86 Berkay Kara*), Batuhan Karadeniz**

GOL: Yok

Ergene Velimeşe müsabakası ile bir tarihe ertelendi

Gümüş’e kar tatili!

Gümüşhanespor’un Tekirdağ deplasmanında Ergene Velimeşe ile oynaması gereken müsabaka yoğun kar yağışından ötürü ileri bir tarihe ertelendi. Kulüpten yapılan açıklama şöyle; “Bugün (dün) saat 13.00’da başlaması gereken Ergene Velimeşe Spor karşılaşmamızın, Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu zemininin karla kaplı olması ve yoğun devam eden kar yağışı nedeniyle müsabakanın hakem heyeti tarafından yapılan incelemeler sonucu alınan karar neticesinde iptal edilmiştir. Maçın oynanılacağı tarih ilerleyen günlerde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanacaktır.

Saygıyla kamuoyuna duyurulur.”

Bolu deplasmanından da altın değerinde 3 puanla dönen çotanaklar, şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı

GİRESUN UYGUN ADIM!: 1-0

TFF 1.Lig’de şampiyonluğa koşan Giresunspor’u Boluspor da durduramadı. Deplasmanda karşılaştığı Boluspor karşısında yine sabırlı ve kontrollü oyunu ile dikkat çeken Giresunspor, tek golle de olsa sonuca giderek 3 puanın sahibi oldu. İlk 45 dakikada her iki takımın kalecileri günündeydi. Giresunspor kalecisi Onurcan, Hamzar Gür’ün iki net pozisyonunda gole izin vermedi. Boluspor kalecisi Selmani de 30.dakikda Balde’nin sert şutunda mutlak golü önledi. İlk 45 golsüz eşitlikle sona erdi.

MÜTHİŞ MÜCADELE

Müsabakanın ikinci yarısı yoğun kar yağışının altında oynandı. Görüş mesafesinin oldukça düştüğü müsabakada Giresunspor aradığı golü 72.dakikada buldu. Hücuma çıkan Eren Tozlu’nun düşürülmesi sonrası Çotanaklar serbest atış kazandı. Kullanılan serbest vuruşta Eren Tozlu’nun kafa şutu rakip savunma oyuncusu Fethi’ye de çarparak filelerle buluştu ve Giresunspor 1-0 öne geçti. Golden sonra Boluspor’un beraberlik için atakları sıklaştı. Oldukça bunalan Giresunspor savunmasında kaleci Onurcan yine devleşti. Müsabakayı 1-0 kazanan Yeşil-Beyazlılar, puanını 47’ye yükseltti.

STAT: Bolu Atatürk

HAKEMLER: Direnç Tonusluoğlu**, Deniz Turgut**, Nurettin Dinçer Demir**

BOLUSPOR: Selmani**, Fethi**, Aykut**, Ali Keten**, Oğuzhan**, Tugay**, Muhsin* (Dk.35 Muhammed*), Gyasi** (Dk.65 Araz*), Mustafa Çeçenoğlu** (Dk.82 Diouf*), Gökhan Sazdağı**, Hamza Gür**

GİRESUNSPOR: Onurcan****, Hayrullah***, MehmetTaş***, Sergen***, Hüsamettin***, Uzodimma***, Erol Akdağ***, Sergio*** (Dk.90 Milinkovic?), Caner Hüseyin*** (Dk.84 Traore*), ErenTozlu*** (Dk.84 Kerem*), Balde***

GOLLER: Dk.72 (kendi kalesine) Fethi (Giresunspor)

SARI KARTLAR: Ali Keten (Boluspor), Kerem (Giresunspor)

Karabükspor’u deplasmanda farkı geçen Sarı-Siyahlıların tırmanışı sürüyor

BAYBURT COŞTU: 3-0

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta kümede kalma savaşı veren Bayburt Özel İdarespor 3 maçta 7 puan alarak gösterdiği ligin ikinci yarısındaki çıkışını Kardemir Karabükspor deplasmanında da sürdürdü ve sahadan 3 gollü bir galibiyetle ayrılarak aldığı 3 puanla tırmanışını sürdürdü. Karabükspor karşısında oyuna hızlı başlayan Sarı-Siyahlılar henüz 3. dakikada Emre Şahin’in golüyle öne geçtiler. Bu golden sonra rahatlayarak daha iyi oynamaya başlayan Bayburt Özel İdare biri penaltıdan olmak üzere Uğur Mustafa Türk’ün 20 ve 45. dakikalarda kaydettiği gollerle maçın ilk yarısını 3-0 önde kapattı. Farklı galibiyetin avantajıyla ikinci yarıda rahat ve garanti bir futbolu tercih eden Sarı-Siyahlılar 90 dakika sonunda sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılırken puanını 23’e yükseltip 3 basamak daha tırmanıp  küme hattının dışına çıkmayı başardı.

STAT: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

HAKEMLER: Yusuf Aydın**, Yakup Keçeci**, Ahmet Bingöl**

K.KARABÜKSPOR: Ferhat Yılmaz**, Sezer Gündüz *, Ömer Faruk Yılmaz *, Emre Eser**, Serkan Sıkılmaz* (Dk.57 Furkan Erdağ*), Doğukan Toksöz*(Dk.57 H.Tuna*), Ali Kemal Yılmaz**, Cihan Aydın*, Ömer Çelik*, Berk Kervamkıran*, T. Emanet* (Dk.60 Arda Belen*)

BAYBURT ÖZEL İDARESPOR: Yunus Emre Kırdal***, Ömer İnan***, Ali Fırat Okur***, Ömer Esenkaya*** (Dk.84 Deniz Solmaz?), Ramazan Işık***, Savaş Yorulmaz** (Dk.57 İlker Sayın**), Emre Şahin*** (Dk.84 Feridun Kıroğlu?), Onur Çakmakcı***, Sefa Narin**, İbrahim Alan**, Uğur Mustafa Türk**** (Dk.73 Osman Kıvrak**)

GOLLER: Dk.3 Emre Şahin, Dk.20 (P)ve Dk.45 Uğur Mustafa Türk (Bayburt Ö.İ.)

Mavi-Beyazlılar, Vanspor deplasmanında da mağlup olmaktan kurtulmadı

PAZAR’DA DÜŞÜŞ SÜRÜYOR: 3-0

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta ligin ilk yarısında gösterdiği başarılı performans sonucu 5.sıradan Play-Off grubunda yer alan Pazarspor’un ikinci yarıdaki düşüşü sürüyor. Bu yarıda oynadığı ilk üç maçta bir beraberlik ve iki yenilgi alarak düşüşe geçen ve Play-Off grubunun dışında kalan Mavi-Beyazlılar dün de Vanspor deplasmanında farklı bir yenilgi alarak düşüşünü sürdürdü. Karşılaşmanın 20. dakikasında Yakup Demir’le bulduğu golle öne geçen ev sahibi Vanspor, 33. dakikada Ömercan Öndeş’in kendi kalesine attığı ve 43. dakikada da Ömer Yıldız’ın golleriyle farkı üçe çıkardı ve ilk yarı bu gollerle 3-0 Vanspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Takımların ikinci yarıdaki çabası gol getirmeyince sahadan 3-0’lık bir yenilgi ile ayrılan Pazarspor, galibiyet hasretini 4 maça çıkarıp hayal kırıklığı yaşattı.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Demokrat Özgün Güneş**, Vedat Hoşnam**, Ahmet Ulu**

VANSPOR: Aydın Bağ***, Üzeyir Ergün***, Emre Özkan***, Barış Gök***, Yakup Demir***, Berkan İbrahim Çakır** (Dk.67 Sedat*), Abdulkadir Özdemir***, Burhan Arman***, Oktay Aydın***, Sedat Cengiz** (Dk.60 Muhammet Emir*), Ömer Yıldız*** (Dk.60 Utku*)

PAZARSPOR: Mustafa Güngör*, Emre Akgün*, Ali Karnapoğlu*, Hüseyin Eray Karataş* (Dk.71 Kadir*), Şahinali Terzi*, Savaş Çakır* (Dk.53 Mahammet Çelik*), İbrahim Topaloğlu* (Dk.71 Kadir Kaan*), Ömercan Öndaş*, Taha Gür**, Eren Karadağ*, Feyyaz Aydil* (Dk.36 Onur Civelek*)

GOLLER: Dk.20 Yakup Demir, Dk.33 (kendi kalesine) Ömercan Öndaş, Dk.43 Ömer Yıldız (Vanspor)

Ünye Gücü’nü de deplasmanda set vermeden mağlup ettiler

İSKOFYA TUTULMUYOR: 3-0

Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Lig 7.Grup’ta mücadele eden İskofyaspor dün deplasmanda Ünye Gücü ile karşı karşıya geldi. Ünye Spor Salonu’nda oynanan müsabakada çok rahat bir maç çıkaran Sultanlar, rakibini set vermeden mağlup etti. Setleri, 25-7, 25-22 ve 25-7’lik skorlarla geçen İskofyaspor hedefine bir adım daha yaklaştı. Puanını 29’a çıkaran Sultanlar, ikinci sıradaki yerini korudu.

Editör: TE Bilisim