Trabzonspor, Avrupa’da yoluna namağlup olarak devam eden 4 takımdan biri (Napoli, Liverpool, Milan)

LİDERE SAYGI DUYUN

Trabzonspor’da büyük bir coşku var. Süper Lig’in 12.haftası maçında deplasmanda Beşiktaş’ı 45+4’te Abdülkadir Ömür ve 90+6’da Cornelius’un golleriyle deviren Trabzonspor, ezeli rakibi ile arasındaki puan farkını 10’a çıkarırken namağlup liderliğini sürdürdü. Milli araya büyük bir moral ve avantajla giren Fırtına, şampiyonluğun en büyük favorisi olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

TARİHİ BİR ZAFER

Beşiktaş karşısında elde edilen tarihi zafer Bordo-Mavili renklere gönül veren taraftarları da coşturdu. Trabzon’da insanlar adeta sokaklara dökülerek zaferi büyük bir coşku ile kutladı. Bordo-Mavili taraftarlar adeta şampiyonluğun provasını yaptı. Böylesine mutlu günlere son yıllarda hasret kalan Trabzonspor’a gönül verenler, sezon sonunda şampiyonluğu doyasıya kutlamak istiyor.

TRABZONSPOR KEYİFLE İZLENİYOR

Ve Abdullah Avcı ile öğrencileri… Yaptıkları işten öylesine keyif alıyorlar ki… Bordo-Mavili ekibi izleyenler de büyük bir heyecanla maçları takip ediyor. Şampiyonluk parolası ile oluşturulan kadro ile Süper Lig’in en iyisi durumunda olan Trabzonspor’da futbolcuların birbiriyle olan iletişimi de şampiyonluğun habercisi olarak yorumlanıyor.
 

Editör: TE Bilisim