Süper Lig'in 20’nci haftasında yarın akşam (Cumartesi ) sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçı kazanıp hem sezonun en uzun galibiyet serisine uzanmayı, hem de 1 maçı eksik olmasına rağmen zirve mücadelesi verdiği rakibinin önüne geçmeyi hedefliyor. 

Lider Sivasspor'un 6 puan gerisinde 4’üncü sırada yer alan Bordo-Mavililer 2 hafta sonra bu maçı da oynayacak olmanın avantajını kullanarak ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında hata yapmak istemiyor. Şenol Güneş Kompleksi’nde saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Zorlu karşılaşma öncesi Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, çok önemli bir maça çıkacaklarını dile getirirken kazanmak için sahaya çıkacaklarını vurguladı. Futbolcularıyla bir araya gelerek son uyarılarını yapan Çimşir, savunmada dikkatli olmaları konusunda özellikle telkinlerde bulundu.

 Hücum Orta alanda oyunu her iki yönüyle oynamaları gereken bir maça çıkacaklarının altını çizen Çimşir, “Galip gelerek koca bir şehri ayaklandırabiliriz. Tüm şehir bu maçı bekliyor. Kendinize güvenin. Çıkın ve hünerlerinizi sergileyin” dediği öğrenildi. 

SAAT: 19.00

STAT: Şenol Güneş Spor 

HAKEMLER: Ali Palabıyık 

TV YAYIN: beIN SPORTS HD 1

TRABZONSPOR: Uğurcan Pereira Hüseyin Campi Novak Sosa Mikel Yusuf Ndiaye Sturridge Sörloth

FENERBAHÇE: Altay  Isla Jailson Aziz Dirar Gustavo Ozan  Tolga  Kruse Rodrigues Vedat 

Editör: TE Bilisim