EMİR YILDIZLAŞTI

Trabzonspor U-19 Takımı, UEFA Gençler Ligi 1.Tur rövanş maçında Bosna Hersek ekibi Zvijezda takımı ile karşı karşıya geldi. İlk maçı 1-0 kazanmanın avantajı ile sahaya çıkan Bordo-Mavili ekip ilk 45 dakikada aradığı golü bulamadı. Bordo-Mavili ekip 54.dakikada Tacettin’in golü ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 70.dakikasında Emir Uzun’un düşürülmesi sonrası Bordo-Mavili ekip penaltı kazandı. Penaltılı gole çeviren Süleyman Cebeci takımını 2-0 öne geçirdi.

RAKİP MİDTJYLLAND

Karşılaşmayı bu skorla kazanan Trabzonspor U19 takımı adını bir üst tura yazdırdı. Bir asist yapan ve bir penaltı kazandıran Emir Uzun karşılaşmanın yıldızı oldu. Trabzonspor U19 takımı, 2.Tur’da Danimarka ekibi Midtjylland ile eşleşti. İlk maç 3 Kasım’da Trabzon’da rövanş ise 24 Kasım’da deplasmanda oynanacak. Bu arada karşılaşmayı Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı da izledi.

STAT: Ortahisar Yavuz Selim

HAKEMLER: Georgi Davidov***, Georgi Doynov***, Petar Nikolov Dzhuganski***

TRABZONSPOR: Kağan***, Taha Erdem***, Tacettin***, Ali Yılmaz***, Arif Boşluk***, Batuhan***, Alperen*** (Dk.72 Mustafa Pınarcı**), Süleyman*** (Dk.83 Emre Koskor*), Veysel*** (Dk.72 Emirhan**), Göktuğ** (Dk.61 Berkan**), Emir Uzun*** (Dk.83 Muhammet Tekke*)

ZVİJEZDA: Krajisnik*, Mustafagic**, Janjic**, Samardzic**, Kovacevic*, Tesic**, Popara** Ananias* (Dk.59 Radovic*), Sinanovic*, Milavanovic* (Dk.63 Jarjusevic*), Milosevic* (Dk.74 Okolic*)

GOLLER: Dk.54 Tacettin, Dk.70 (P) Süleyman (Trabzonspor)

KIRMIZI KART: Kovacevic (Zvijezda)

Editör: TE Bilisim