SADECE  BİRAZ SABIR GEREKİYOR

Süper Lig'in geride kalan 7 maçında bir beraberlik ve 6 yenilgi alarak 1 puanla  son sıraya inen Çaykur Rizespor, Pazar günü sahasında oynayacağı Galatasaray maçında kötü gidişe dur demenin hesaplarını yaparken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, taraftardan takıma destek istedi. Hamzaoğlu, ‘İyi niyetli oyunculardan kurulu güçlü bir  kadromuz var. Şu ana kadar işler iyi gitmedi ama makul bir süre sonra toparlayacağımızı düşünüyorum. Sadece biraz sabır gerekiyor. Bugünlerde taraftarımızın yanımızda durması çok önemli, buna büyük bir ihtiyaç duyuyoruz’ dedi.

İYİ Kİ DAHA LİGİN BAŞINDAYIZ

 Art arda alınan kötü sonuçlar karşısında  futbolcuların da çok üzgün olduğunu kaydeden Hamzaoğlu “ Bundan daha kötü olamayız. Zaten en dipteyiz. Bundan sonra olabilecek tek şey yukarıya doğru yavaş yavaş tırmanmamızdır.  Şanslıyız ki ligin daha başındayız. Bir an önce fiziksel ve oyun anlamında eksiklerimizi tamamlayıp yukarı doğru çıkacağız. Ekibimle birlikte analizlerimizi yaptık, eksikleri tespit ettik. Bir endişemiz yok . Bundan sonra yanlışları düzeltip doğruları arttırarak  gerçek gücümüzü sahaya yansıtmaya başlayacağız. çalışacağız. Bundan en küçük bir şüphemiz yoktur  ifadelerini kullandı.

G.SARAY MAÇI HER ŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİR

Galatasaray maçının kolay olmadığına da dikkat çeken deneyimli teknik adam sözlerini şöyle tamamladı.:Güçlü bir rakibe karşı zor bir maç oynayacağız. 90 dakika boyunca en iyisini yapıp taraftarımızın da desteğiyle  bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Aslında bu maç bizim için hdönüm noktası olabilir. Galatasaray karşısında  iyi bir sonuç alırsak ondan sonraki milli maç arasını da en iyi şekilde değerlendirip lige yeni bir başlangıç yapabiliriz.

Editör: TE Bilisim