Kuyumuzu Kazmayın!

 “Yeni bir seneye yeni umutlarla başladık. Hem takımı hem seyirciyi normalleştirme yönünde adımlar atıldı. Maddi ve psikolojik olarak tamirat dönemi var. Umutlandık. Sevgili MHK başkanı Yusuf Namoğlu’na sesleniyorum. Arayacağım da, ne olur bu şehrin yeniden kuyusunu kazmayın, umutlarını söndürmeyin. O hakemi bu maça nasıl atarsın? Yeni stadımız olacak yeni takım kuruyoruz. Bu Muharem Usta’nın, hocanın gayretlerini katletmeyin ne olur? Net olarak gördük ki 2 kırmızı ve penaltı verilmedi.’

Trabzon’a Tahrik Var

“Yarın öbürgün seyirci sahaya atlarsa yine Trabzon kötü olacak. Yeniden geri dönmeyelim. Milletvekili arkadaşlarımızdan Salih’ten, Haluk’tan bu konuyu seslendirmelerini istiyorum. Sevgili Süleyman Soylu ve Berat’ın da gözlerinden öpüyorum. Bu konuya duyarsız kalmayacaklarını biliyorum. 

Şimdiden uyarıyorum. Trabzon’un üzerine yeniden gelinirse futbol adına ve kent adına haksızlık olur. Ben umut ediyorum ki bizim sahamız bir daha kapanmayacak. Futbolcumuz gidiyor orada Fener’i kutluyor, Beşiktaş’ı kutluyor, Osmanlı’yı kutluyor. TFF ve MHK ise sen ne dersen de biz bildiğimizi okuyacağız diyor!” 
Editör: TE Bilisim