Süper Ligin 28. Haftasında Alanya’da oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan olaylı A.Alanyaspor- Trabzonspor maçının sonunda protokol tribününde meydana gelen istem dışı bu üzücü olayların faturası  Alanya’nın Rizeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tokmak’a kesildi. 9 yıldır Alanya’da görev yapan Erdal Tamrak geçici görevle Antalya il müdür yardımcılığına atandırıldı.

Zira tam 9 yıldır Alanya’da görev yapan ve birçok başarılarda imzası olan Rizeli Erdal Tamrak dün sürpriz bir gelişmeyle bu görevinden alınarak sözlü olarak alındığı ve Antalya Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcılığına görevlendirildi.

TALİMATLAR SİNSİLESİ

Bu sürpriz ve istem dışı tayinden A.Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun abisi olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun bilgisi dahilin de olduğu ve yürütme şeklinde yapılan bu tenzilli rütbe tayininde en kısa sürede asalete çevrilmesi içinde Rizeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan talimat beklendiği öne sürülmekte…

Buradan Balıkesir Valiliğinden Antalya Valiliğine atanan Ersin Yazıcı’nın da bu sürpriz görevlendirilmeye şimdilik karşı çıktığı ve bu konuyla ilgili olarak da ilk etapla Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ve ardından da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan görüş ve emir beklediği iddia ediliyor. Zira Vali Ersin Yazıcı 7 yıl önce ilk Valiliği için Rize’ye atanan isim olmuştu.

YERİNE KILDIRGICI GETİRİLDİ

Öte yandan Erdal Tamrak’dan boşalan Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne de aynı müdürlükte Uzman olarak görev yapan Alanya’lı Emre Kıldırgıcı’da görevlendirilmeyle tayinin yapıldığı açıklandı.

Anımsanacağı gibi görevinden alınan Erdal Tamrak 1997 yılındaki Marmara depreminde görevli olduğu Kocaeli-Gölcük’de eşi ve 3 çocuğunu kaybederken kendisine de şans eseri olarak Antrenör olarak göre yapan kardeşi Ahmet Tamrak enkaz altından kurtarılmıştı.

 Tamrak bu gelişmenin ardından Antalya Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcılığına, sonrada Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne atandırılmıştı.
 

Editör: TE Bilisim