Açıklama yapan Bıyık “Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor camiasına iğrenç ötesi saldırılarının karşılığını aldı! Limit aşımı yapan diğer kulüplere puan silme/transfer yasağı cezası verilirken, 101 milyon limit aşımı yapan Fenerbahçe’ye 16 milyon limit eklenerek transfer yapma olanağı sağlandı! Yazık! #NihatÖzdemirİstifa” ifadelerini kullanıp federasyonu istifaya davet etmişti. Yapılan bu açıklama günlerdir federasyona tepki koyan trollerin bir anda bir numaralı gündem maddesi haline geldi. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a sosyal medya üzerinden saldıran bu trollere bir de Erzincan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ahmet Uğur Nalcıoğlu dahil oldu. 

Hakaretleri Sıraladı

Fenerbahçe’nin amigosu gibi sosyal medya üzerinden saldırıya geçen rektör Yardımcısı Nalcıoğlu Mustafa Bıyık’ı hedef göstererek hakaretlerde bulundu.  Bıyık’ın fotoğrafını paylaşan Erzincan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ahmet Uğur Nalcıoğlu “Fenerbahçelilere dil uzatan nesebi gayri sahih olan Trabzon Yomra Belediye Başkanı bu şerefsiz işte. Unutmadan; bu adam aynı zamanda kansız ve soysuzdur” ifadelerini kullandı. Erzincan Üniversitesi gibi önemli bir devlet kurumunda bir de eğitim görevlisi olarak Nalcıoğlu ile ilgili YÖK’e kısa sürede yüzlerce başvuru yapıldı.  

Çakıroğlu Ve Sürmen'den Tepki

Yaşanan bu gelişme sonrası Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen ve İYİ Parti Trabzon Grup Başkan vekili Davut Çakıroğlu hakaretlerde bulunan Erzincan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ahmet Uğur Nalcıoğlu'na tepki gösterdi.
 
Editör: TE Bilisim