Süper ligde kümede kalma savaşı veren Çaykur Rizespor kendi evinde 2-2’lik skorla berabere kaldığı Yukatel Denizlispor maçından sonra Teknik Direktör Ünal Karaman 1 puanın iyi olduğunu ifade etti. Basit hatalarla goller yediklerini dile getiren Teknik Direktör Ünal Karaman, “Berabere kaldığımız için mutluyuz. Belki de aldığımız bu puan kümede kalmamızı sağlayacak” ifadelerini kullandı. 
 
Kalan haftaların daha da zor geçeceğini kaydeden Karaman, “Daha çok çalışarak, hatalarımızı daha pasivize ederek bu ligde kalacağımıza inanıyoruz. Kazanmamız gereken bir maçta iki puan kaybetmek tabi ki bizi etkiledi. Hedefimiz sahadan galip ayrılmaktı. 2-0’dan sonra geri dönmek için çok çalıştık. İki golde bulduk. Hatta maçı da kazanabilirdik olmadı. Bundan sonra daha dikkatli olacağız” dedi

Kendilerinin bu kadar basit goller atamadıklarına işaret eden Karaman, "Üzerine çalışmamız gerekiyor. Her şeye rağmen 2-0'dan güzel oyunla dönüş yaptıkları için oyuncularımı kutluyorum. Kalan haftalar zor. Belli hedefi olan takımlarla oynayacağız. İnşallah bu hataları diğer takımlara karşı yapmayız." ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim