Koç, TFF’yi Tehdit Etti
 
Kulüp harcama limitlerinin artırılması konusunda Fenerbahçe’nin yaptığı başvuru TFF Tahkim Kurulu tarafından reddedilince Sarı-Lacivertli Kulübün Başkanı Ali Koç, Trabzonspor’u hedef aldı. Harcama limitlerini aştığı bilinen ve transfer yasağı hatta puan silme cezası ile karşı karşıya kaldıklarının farkında olan Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç dün düzenlediği basın toplantısında alenan ‘Başvurumuzu yaptık. Eğer kabul edilmezse ileride çok daha büyük sıtkıntılar olur’ ifadeleriyle TFF’yi tehdit etti.
 
Algı Operasyonuna Başladılar
 
Ali Koç’un “Yeni yapılan model tam Trabzonspor’a göre uygulandı. Daha düne kadar Trabzonspor batıyordu. Ne oldu da ekonomik olarak rahatladılar” şeklinde açıklama yapması adeta Trabzonspor’un 2010-11 sezonunda şampiyonluğa giderken Aykut Kocaman’ın ‘Trabzonspor’un penaltıları irdelensin’ sözlerinin kopyası gibiydi. Ali Koç, algı operasyonu yaparak bu sezon şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen Trabzonspor’un önünü kesmeye çalışıyor.
 
‘3 Temmuz Ruhunu Diriltelim’ Çağrısı
 
Ayrıca Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un kendi camiasına seslenerek ‘3 Temmuz ruhunu diriltme zamanı geldi’ şeklinde çağrıda bulunması da dikkatlerden kaçmadı. Daha dün TFF Başkanı Nihat Özdemir, MHK Başkanı Zekeriya Alp ile kapalı kapılar ardında, gizli bir görüşme gerçekleştiren Fenerbahçe’nin Başkanı Ali Koç’un halen daha bu toplantıyı çok normalmiş gibi lanse etmesi de ‘Pişkinliğin bukadarı’ dedirtiyor.
 
Kenan Evren Lisesi Fener’e Devredildi
 
Ali Koç; “Trabzonspor sağolsun, Türkiye'de haklı rekabetin bekçisi durumunda, gün aşırı açıklamalar yapıyor” diyor. Evet Ali Koç, 3 Temmuz şike sürecinde kupası çalınan Trabzonspor, haklı rekabetin bekçisi durumunda. Bir de Koç, ‘Trabzonspor sırtını devlete dayamış’ diyor ama kendi Yüksek Divan Toplantılarında Kenan Evren Lisesi’nin Fenerbahçe’ye devri konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a katkılarını ne çabuk unuttunuz.
 
Trabzonspor ne mi yaptı?
 
Evet Ali Koç, Trabzonspor’un ekonomisinin nasıl düzeldiğini mi merak ediyorsun? Reçete Ahmet Ağaoğlu’nda. Milyonlarca avro verip çöpe atılan futbolcu transferinden vazgeçti. Trabzonspor’un her kuruşunu yetim malı olarak gördü, korudu, kolladı. Elbette ki Trabzonsporlu etkin isimleri de kullanarak en güzel sponsorları getirdi. Yusuf Yazıcı’nın satışından 110 Milyon TL gelir elde edildi. Altyapı oyuncularına ağırlık verildi. 2010-11 sezonunda Trabzonspor’un şampiyonluğunu ayak oyunlarıyla çaldınız ama bu kez başaramayacaksınız…
Editör: TE Bilisim