Mutlu ve keyiflerinin yerinde olduğunu söyleyen Avcı, “Geçen hafta İstanbul’da Karagümrük maçında, Adana Demir maçına davet ettim buraya gelip destek oldular. Hem bana hem oyuncularımıza verdikleri destekten dolayı onlara teşekkür ederim.

Hem hücumu hem de savunmayı beraber yapacağız ‘Horonu beraber oynayacağız’ demiştim. Verdikleri destekten dolayı onlara çok teşekkür ederim. Ligin kalitesi yüksek hem geçişi hem de set oynayabilen ligin kenar ortalarında etkili olan takımına karşı oynadık. Biz oyunun başında ilk 10-12 dakika içerisinde kazandığımızı çabuk kaybettik.

İkinci yarı itibarıyla bu ligde bu futbolda savunmayı iyi yapmadan hücum oynarken dahil kazanmanız mümkün değil. Ciddi bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldık. Cornelius’a geçmiş olsun. Koita bugün sahada 60 dakika kaldı. Oyunun içerisinde süre vermeyi düşünüyorduk sürpriz oldu. Ona çok teşekkür ediyorum. Biz bu kadar oynamasını planlamamıştık. Mutluyuz. Keyfimiz yerinde. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum.

Özel seneler fedakârlıklar ister. Rekorlarla ilgilenmiyorum. Hafta hafta bakıyorum. Duygumuzu enerjimizi nasıl yansıtırız onu düşünüyorum. Bu şehir bu çocuklar, bu şehir ülke futboluna çok önemli işler yapmış bir şehir. Geçen seneden itibaren iyi işler yaptık. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza bize sağladıkları ortamdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim